Wyrwalam się z pracy na chwilę i poszłam na bete
No ja też widzę 2 kreske. Idź na bete potwierdzi na 200 %. Gratulacje !!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też widzę 2 kreske. Idź na bete potwierdzi na 200 %. Gratulacje !!!!!!
Idź na bete. Bo cis czuje że i ty będziesz miłe zaskoczona.Mustbe! Jestes w ciazy! Na 100 procent. Super dziewczyno! Ja tam widze 2 kreske! Aaaaaaaa idz zrob bete. Ja nawet na bete nie ide. Czekam na okres. A tobie serdecznie gratuluje!
Ja ma dwa na chłopca Mikołaj i na dziewczynke Lena ale jeszcze się nie jadam bo za wcześnie. Wolę dmuchać na zimneMamuśki te obecne i przeszłe bo jestem pewna że każda z nas doczeka tej chwilę jak mają na imię wasze szkraby albo jaki plan na imię bo chciała bym już mieć to imię jakoś się przyzwyczaić że w brzuszku mieszka ktoś konkretny, mąż nie pomaga mówi że mamy czas a mnie to do szału doprowadza ( Jaś, Franek, Antoś odpadają bo mamy w rodzinie bliskiej co prawda nie bobasy ale jednak ) inspiruje dziewczyny
Bo tak kreska będzie jaśniutka ))))To chyba nie ten czas. Chociaż na upartego cień kreski przy mega wytezonym wzroku można byłoby zauważyć i @ na razie brak, ale na razieZobacz załącznik 965289
Bo tak kreska będzie jaśniutka ))))
Beta!
Mnie swędziały piersi ityleJak przed okresem. Od początku zeszłego tygodnia kłucie w jajniku na przemian z bólem podbrzusza. Czasem chwilowe zawroty głowy. Żadnego bólu piersi
To czekamy[emoji4]Zrobiona wynik chyba późnym wieczorem
Moje dziewczyny to Amelia i Natalia. Mąż mi 2 tyg wiercił dziurę w brzuchu, miałam dosyć i odpuściłam. Moje typy to były: Wanda, Mira i Inka. Dla chłopców mieliśmy Andrzeja i WojtkaMamuśki te obecne i przeszłe bo jestem pewna że każda z nas doczeka tej chwilę jak mają na imię wasze szkraby albo jaki plan na imię bo chciała bym już mieć to imię jakoś się przyzwyczaić że w brzuszku mieszka ktoś konkretny, mąż nie pomaga mówi że mamy czas a mnie to do szału doprowadza ( Jaś, Franek, Antoś odpadają bo mamy w rodzinie bliskiej co prawda nie bobasy ale jednak ) inspiruje dziewczyny
I tak mieliśmy sporo szczęścia bo zamkneliśmy się w roku, licząc od moich pierwszych badań pod kątem iui. Najgorsze, że w trakcie porażek nie wiesz co przed Tobą i czy jest szansa. Teraz patrząc z perspektywy to nie wygląda tak strasznie.zaciekawiła mnie twoja historia tutaj i poczytałam trochę twoich postów
Dziewczyno czytałam i się wzruszyłam, przykro jak na początku Wam się nie udawało, a potem takie szczęście i to podwójne
u nas podobna sytuacja, też korzystamy z dawcy, właśnie czekamy na wynik pierwszego iui, które było stymulowane
niezwykle się denerwuje, ale powoli uczę się ile cierpliwości potrzeba
No to teraz czekamy na piękna wynikWyrwalam się z pracy na chwilę i poszłam na bete