No i tyle mi wyszło, że Cię zacytowałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Może nie odpoczywaj od forum, bo mimo, że nie jestem głąbem technicznym to z tym sobie nie radzę [emoji23]
Oki [emoji23][emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i tyle mi wyszło, że Cię zacytowałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Może nie odpoczywaj od forum, bo mimo, że nie jestem głąbem technicznym to z tym sobie nie radzę [emoji23]
Dziękuje :-) dużo szczęścia i samych radosnych dni. Wesołego Alleluja.
Kochana nie zostawiaj nas. W grupie siła :-) wiem ze jest ciężko ale razem damy rade.
Mój mąż zawsze powtarza zobaczysz prędzej czy później się uda. To on mi daje najwięcej siły.Nabieram sily
Zobaczymy co da los [emoji9][emoji9][emoji9]
Mustbe robisz jutro test? Czy czekasz do srody? Ja chyba kupie jutro zwykly ciazowy i zrobie w srode rano. A na 8 w srode mam bete w klinice. Boziu jaki stresssss
Mustbe robisz jutro test? Czy czekasz do srody? Ja chyba kupie jutro zwykly ciazowy i zrobie w srode rano. A na 8 w srode mam bete w klinice. Boziu jaki stresssss
Jutro na pewno nie czekam cierpliwie (niecierpliwie) do środy rano, to będzie 15 dzień od iui - oczywiście jeśli jutro nie wydarzy się @
Witam Was
Ja dziś dostałam okresu więc test z piątku nie kłamał
Teraz majowa owulacja na przeczekanie info następnej miesiące umowie się na drożność i drugie podejście do iui na koniec maja