reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
My już wogladani p.doktro wyczuł że to jego ost szansa wszystkie przeciwciala wpisane do książeczki badania zlecone prenatalne też l4 dostałam . Dziś tatuś był z nami doktor mu wszystko pokazałe wytłumaczył , chyba jakieś ruchliwe będzie to dzieciatko. A co najlepsze powiedział nam że to raczej chłopak będzie .
Chyba jednak cena warta jakości bo koleżanki.od innego gin z tego samego tyg niewiele widać na zdjęciu. Nast wizyta 16.05 A za dwa tyg prenatalne ale po światach dopiero mam.zadzwonic dokładnie kiedy
Dawaj fote

reklama
Moj maz mial za pierwszym razem iui 20 mln plemnikow, a z tego 75 procent dobrych. Za drugim razem juz mial 120 mln. Pierwszy raz byl dla niego bardzo stresujacy, poza tym kochalismy sie 3 dni przed. Za drugim razem abstynencja byla tygodniowa. Wiem, ze korzystal z diety poprawiajacej jakosc nasienia. W internecie jest tego pelno. Zrobice za miesiac te same badania bez spiny. Moze sie poprawia
Dziękuję bardzo za odpowiedź :)

Oj pogoda dziś bomba[emoji5] byłam z małym i pieskiem na spacerku i juz śpi półtora godziny na dworze w domu to po 30 minut.
Co do świąt trafiłaś z pytaniem w samo sedno jako ze Miki urodził się 22 grudnia i w wigilie wypuścili nas do domu to w święta Bożegonarodzenia zapraszalismy rodzinę moja i męża do nas w jedno święto jedni w drugie drudzy żeby tłumów nie robić. A z tymi świętami stwierdziliśmy ze nic prócz swieconki nie szykujemy bo w jedno my mamy jechać do męża rodziny a w drugie do moich rodziców. Mi pasuje bo mały ma ostatnio ciężkie dni i czasem mi ciężko obiad uszykowac. Ale oczywiście byłoby zbyt pięknie gdyby ten plan się udał. Otóż mojego męża siostra z bratem wymyślili ze skoro mieli remont w domu (dodam że zakonczony) to w pierwsze święto do nas przyjadą. Ja oczywiście zostałam poinformowana o ich planach nikt nawet mnie nie zapytał. A gdy powiedziałam mężowi ze przecież jego mama mówiła ze do niej mamy przyjechać to dziwne i najlepsze było pytanie jego siostry co mają przywieźć. Ja mu odrazu powiedziałam ze skoro się wpraszają bo my przecież nie planowaliśmy świat u nas wyprawic no to niech wszystko przywioza bo ja napewno nic nie będę szykować bo z małym nie dam rady a po nocach przy garach stać nie będę. Tym bardziej ze drugie święto wyjazd. Ech rodzina. Ciekawe jak to się zakończy.

Ja bym odmowila... SERIO. Szanuj sie! Chyba ze przywiezie żarło ze sobą[emoji23][emoji23][emoji23]

My już wogladani p.doktro wyczuł że to jego ost szansa wszystkie przeciwciala wpisane do książeczki badania zlecone prenatalne też l4 dostałam . Dziś tatuś był z nami doktor mu wszystko pokazałe wytłumaczył , chyba jakieś ruchliwe będzie to dzieciatko. A co najlepsze powiedział nam że to raczej chłopak będzie .
Chyba jednak cena warta jakości bo koleżanki.od innego gin z tego samego tyg niewiele widać na zdjęciu. Nast wizyta 16.05 A za dwa tyg prenatalne ale po światach dopiero mam.zadzwonic dokładnie kiedy

No to gratuluje syneczka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

U mnie już po wizycie [emoji173]️
5 tygodni i 2 dni ma maleństwo [emoji173]️
Serduszko już biło bo lekarka mi pokazała i faktycznie było widać, ale nie było jeszcze nic słychać [emoji18]

Jeeej wspaniale!![emoji3][emoji3][emoji3]
Zazdroszcze... pozytywnie... no to Ci beda kicac zajaczki jak przystalo na te swieta[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry