reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ale słodko. Kiedy kolejna wizyta ??
17.04 bo załapałam delikatne zapalenie i dostałam leki i trzeba sprawdzić czy już przeszlo. Nie było jakieś uciążliwe zaczęłam czuć w poniedziałek pieczenie przy korzystaniu z toalety więc powiedziałam dziś od razu na wizycie żeby nie rozwinęło się w coś poważnego .
A i badań nie muszę powtarzać.

reklama
@Oleczka27 musisz zaaplikować ja głęboko- ona się całkiem nie rozpuści - zostaje taki gipsik z substancji pomocniczychi- progrsteron się wchłania,, ja ten gipsik lekko wymyślam przed aplikacją nowej tabletki... Jak Ci nie pasuje poproś o lutinus lub żel crione tylko one są nie refundowane ale się ładniej zachowują w pochwie albo luteinę pod jezyk

17.04 bo załapałam delikatne zapalenie i dostałam leki i trzeba sprawdzić czy już przeszlo. Nie było jakieś uciążliwe zaczęłam czuć w poniedziałek pieczenie przy korzystaniu z toalety więc powiedziałam dziś od razu na wizycie żeby nie rozwinęło się w coś poważnego .
A i badań nie muszę powtarzać.
O widzisz Ja mam 15 i mam nadzieje ze dostanę już l4 bo mnie mdłości w pracy skończą

O widzisz Ja mam 15 i mam nadzieje ze dostanę już l4 bo mnie mdłości w pracy skończą
Zawsze to te parę stowek do przodu . U mnie nic o l4 nie mówił ale ja i tak siedzie w domu , jestem na swoim ubezpieczeniu krus jak odeszlam z pracy to automatycznie przeskoczylo , więc chyba zapytam bo będę zwolniona z niego w tedy

@Oleczka27 musisz zaaplikować ja głęboko- ona się całkiem nie rozpuści - zostaje taki gipsik z substancji pomocniczychi- progrsteron się wchłania,, ja ten gipsik lekko wymyślam przed aplikacją nowej tabletki... Jak Ci nie pasuje poproś o lutinus lub żel crione tylko one są nie refundowane ale się ładniej zachowują w pochwie albo luteinę pod jezyk
Uspokoiłas mnie. Dziękuję bardzo ☺☺☺

reklama
Do góry