reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny po udanej iui jak długo w ciąży bralyscie jeszcze progesteron , bo ja biorę progesteron besis 200 2x1 i tak myślę że może po nim mnie tak mdli bo przy tych nie udanych iui jak to brałam to też mnie tak mulilo

reklama
Ja Obecie waga bez zmian a na poczatku schudłam 1 kg. Mnie najbardziej mdlilo dotychczas w 6 i 7 tyg w takim stopniu że tylko lezelam w dobrej pozycji antyrzyg[emoji1787] teraz kończę 10 tydzień i mdłości jako takie opuszczają ale na zapachy mega mnie naciaga jest to niespodziewane i głośne [emoji23][emoji23]

Dziewczyny po udanej iui jak długo w ciąży bralyscie jeszcze progesteron , bo ja biorę progesteron besis 200 2x1 i tak myślę że może po nim mnie tak mdli bo przy tych nie udanych iui jak to brałam to też mnie tak mulilo
Ja biorę nadal duphaston 2x 1 on jest na podtrzymanie ciąży.

Ja biorę nadal duphaston 2x 1 on jest na podtrzymanie ciąży.
Wiem że na podtrzymanie ale tak się zastanawiam ile się go bierze bo nie zapytałam, A coś mi się kojarzy że powiedział na wizycie że narazie bierzemy i z tego wywnioskowalam że chyba nie cała ciążę.
Ja na ból gardła piłam dużo cieplej wody z sokiem malinowym i syrop *spam* ale musiała to szybko popic

Kurde dziewczyny mam zatoki mega przeziebione, tak mnie boli glowa ze szok... lykam ibuprom zatoki i do nosa chyba steryd
Raczej odpuszcze w tym cyklu chyba transfer... jak myslicie?? W poniedzialek wizyta w 15dc monitoring

@Gu1505 wszystkie produkty p.r.e.n.a.l.e.n możesz.
@Misia_91 ja brałam do 16 tyg tyle że to było in vitro. Miałam tego dużo i stopniowo zmniejszane dawki i jeszcze głowa swoje brałam dwa tyg dłużej niż lekarz kazał. Zazwyczaj ok 10-12 tyg już się schodzi z progesteronu.

reklama
Kurde dziewczyny mam zatoki mega przeziebione, tak mnie boli glowa ze szok... lykam ibuprom zatoki i do nosa chyba steryd
Raczej odpuszcze w tym cyklu chyba transfer... jak myslicie?? W poniedzialek wizyta w 15dc monitoring
Zapytaj lekarza, ale czasem warto podejść z infekcją bo irganizm nie skupia się na zarodku i jego zwalczaniu tylko na chorobie. Kiedyś na invitrówkach dziewczyny o tym pisały.

Do góry