reklama
Ja Obecie waga bez zmian a na poczatku schudłam 1 kg. Mnie najbardziej mdlilo dotychczas w 6 i 7 tyg w takim stopniu że tylko lezelam w dobrej pozycji antyrzyg[emoji1787] teraz kończę 10 tydzień i mdłości jako takie opuszczają ale na zapachy mega mnie naciaga jest to niespodziewane i głośne [emoji23][emoji23]
Gu1505
Fanka BB :)
Mnie też mdli ale waga stoi w miejscu jak było 60 tak jest ale staram się jeść tak co 2 h małe ilość i jem to co mi pachnie heheh. Czyli ziemniaki gotowane i makaron z serem.@Gu1505 jak u Ciebie z waga ? Bo u mnie
- 4kg , nie wymiotuje ale mnie mdli i mało co jem
Gu1505
Ja biorę nadal duphaston 2x 1 on jest na podtrzymanie ciąży.Dziewczyny po udanej iui jak długo w ciąży bralyscie jeszcze progesteron , bo ja biorę progesteron besis 200 2x1 i tak myślę że może po nim mnie tak mdli bo przy tych nie udanych iui jak to brałam to też mnie tak mulilo
Boże dziewczyny cos mnie rozkłada. Boli mnie gardło mam straszny katar. Co mogę wziąść na gardło????
2 lyzeczki tymianku zalej wrzatkiem.
Jak sie zaparzy, troche ostygnie, dodaj miodu
To naturalny lek na gardlo
Misia_91
Wiem że na podtrzymanie ale tak się zastanawiam ile się go bierze bo nie zapytałam, A coś mi się kojarzy że powiedział na wizycie że narazie bierzemy i z tego wywnioskowalam że chyba nie cała ciążę.Ja biorę nadal duphaston 2x 1 on jest na podtrzymanie ciąży.
Ja na ból gardła piłam dużo cieplej wody z sokiem malinowym i syrop *spam* ale musiała to szybko popic
Agnieś191
reklama
Agnieś191
Zapytaj lekarza, ale czasem warto podejść z infekcją bo irganizm nie skupia się na zarodku i jego zwalczaniu tylko na chorobie. Kiedyś na invitrówkach dziewczyny o tym pisały.Kurde dziewczyny mam zatoki mega przeziebione, tak mnie boli glowa ze szok... lykam ibuprom zatoki i do nosa chyba steryd
Raczej odpuszcze w tym cyklu chyba transfer... jak myslicie?? W poniedzialek wizyta w 15dc monitoring
Podziel się: