redferrari
Fanka BB :)
Pewnie że pamiętamy! Pisz na jakim etapie jesteście?Hallo hallo ! Czy ktoś mnie tu pamięta ? Podczytuje Was wszystkie ... My szykujemy się do in vitro . Mam nowe nadzieje i siły .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie że pamiętamy! Pisz na jakim etapie jesteście?Hallo hallo ! Czy ktoś mnie tu pamięta ? Podczytuje Was wszystkie ... My szykujemy się do in vitro . Mam nowe nadzieje i siły .
Od ostatniego dnia miesiączki lub jeśli stymulacja się bardzo przeciągała to dwa tygodnie przed iui...Dziewczyny jak liczycie tydzień ciąży po inseminacji ? Od dnia zabiegu czy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki?
Od ostatniego dnia miesiączki lub jeśli stymulacja się bardzo przeciągała to dwa tygodnie przed iui...
Kilka godzin.. około 18 zaaplikowałam a koło 22 nadal tam była.. a dzisiejszą poranną znalazłam chwilę temu na bieliźnie...☹☹☹Strasznie długo tzn? Ja też biorę i faktycznie chwilę to trwa
Nie umiem dokładnie powiedzieć czym sie różni. Zwykłe robi sie w warunkach szpitalnych, HyCoSi mialam w klinice. Dostałam kroplowke z paracetamolem, ale i tak bolalo. Potem dostalam jeszcze jedna kroplowke przeciwbolowa, po zabiegu. Podobno sonoHSG jest mniej dokladne niz to szpitalne. Aczkolwiek mi lekarz powiedzial ze nie widzi potrzeby robienia zwyklego HSG i nawet jesli bede miala jakies niewielkie zrosty lub cos przypchane to przy HyCoSi tez bedzie mozna to "naprawic". Kwestia byla kasy.. no i HyCoSi nie robi sie u Pan ktore mialy jakies przebyte operacje brzucha, ciaze pozamaciczne, zapalenia przydatkow itp... zapytaj lekarza, on Ci dokladnie wyjasniA czym różni się zwykle od tego sono? Miałaś to w znieczuleniu? Ja mam chyba mieć zwykle na piance
DZieki za informacje, ja już sama teraz nie wiem co będą mi robić, badanie w klinice będzie i ja jestem po 2 cc, wiec były operacje, ale lekarz o tym wie. Przekonam się w pon co to będzie dokładnieNie umiem dokładnie powiedzieć czym sie różni. Zwykłe robi sie w warunkach szpitalnych, HyCoSi mialam w klinice. Dostałam kroplowke z paracetamolem, ale i tak bolalo. Potem dostalam jeszcze jedna kroplowke przeciwbolowa, po zabiegu. Podobno sonoHSG jest mniej dokladne niz to szpitalne. Aczkolwiek mi lekarz powiedzial ze nie widzi potrzeby robienia zwyklego HSG i nawet jesli bede miala jakies niewielkie zrosty lub cos przypchane to przy HyCoSi tez bedzie mozna to "naprawic". Kwestia byla kasy.. no i HyCoSi nie robi sie u Pan ktore mialy jakies przebyte operacje brzucha, ciaze pozamaciczne, zapalenia przydatkow itp... zapytaj lekarza, on Ci dokladnie wyjasni
Jak masz regularne miesiączki to od ostatniej , a jak nie to od momentu IUI minus dwa tygodnie [emoji6]Dziewczyny jak liczycie tydzień ciąży po inseminacji ? Od dnia zabiegu czy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki?
Jak masz regularne miesiączki to od ostatniej , a jak nie to od momentu IUI minus dwa tygodnie [emoji6]