reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
A czym różni się zwykle od tego sono? Miałaś to w znieczuleniu? Ja mam chyba mieć zwykle na piance
Nie umiem dokładnie powiedzieć czym sie różni. Zwykłe robi sie w warunkach szpitalnych, HyCoSi mialam w klinice. Dostałam kroplowke z paracetamolem, ale i tak bolalo. Potem dostalam jeszcze jedna kroplowke przeciwbolowa, po zabiegu. Podobno sonoHSG jest mniej dokladne niz to szpitalne. Aczkolwiek mi lekarz powiedzial ze nie widzi potrzeby robienia zwyklego HSG i nawet jesli bede miala jakies niewielkie zrosty lub cos przypchane to przy HyCoSi tez bedzie mozna to "naprawic". Kwestia byla kasy.. no i HyCoSi nie robi sie u Pan ktore mialy jakies przebyte operacje brzucha, ciaze pozamaciczne, zapalenia przydatkow itp... zapytaj lekarza, on Ci dokladnie wyjasni

Nie umiem dokładnie powiedzieć czym sie różni. Zwykłe robi sie w warunkach szpitalnych, HyCoSi mialam w klinice. Dostałam kroplowke z paracetamolem, ale i tak bolalo. Potem dostalam jeszcze jedna kroplowke przeciwbolowa, po zabiegu. Podobno sonoHSG jest mniej dokladne niz to szpitalne. Aczkolwiek mi lekarz powiedzial ze nie widzi potrzeby robienia zwyklego HSG i nawet jesli bede miala jakies niewielkie zrosty lub cos przypchane to przy HyCoSi tez bedzie mozna to "naprawic". Kwestia byla kasy.. no i HyCoSi nie robi sie u Pan ktore mialy jakies przebyte operacje brzucha, ciaze pozamaciczne, zapalenia przydatkow itp... zapytaj lekarza, on Ci dokladnie wyjasni
DZieki za informacje, ja już sama teraz nie wiem co będą mi robić, badanie w klinice będzie i ja jestem po 2 cc, wiec były operacje, ale lekarz o tym wie. Przekonam się w pon co to będzie dokładnie

Jak masz regularne miesiączki to od ostatniej , a jak nie to od momentu IUI minus dwa tygodnie [emoji6]

Pytam, bo na wizytę w klinice umówili mnie dopiero na koniec kwietnia 30.4
Policzyły, ze będzie to 7 tydzień,a najwcześniej w 6 tygodniu planują usg. Tylko liczą to od zabiegu. Miałam regularne miesiączki 1-2 dni różnicy

reklama
Do góry