Koraliki
Fanka BB :)
W brzuszku. W Niemczech byśmy chcieli, bo tam endoskopowo.A operacja w brzuszku czy po urodzeniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W brzuszku. W Niemczech byśmy chcieli, bo tam endoskopowo.A operacja w brzuszku czy po urodzeniu?
Wiem że też w którymś szpitalu w Wawie mają zespół który czyni takie cuda w brzuszku. Kochana cieszę się że jesteś taka silna!W brzuszku. W Niemczech byśmy chcieli, bo tam endoskopowo.
W Warszawie uczyli się od Niemców, więc lepiej od razu do ich guru jechać, jak jest możliwość.Wiem że też w którymś szpitalu w Wawie mają zespół który czyni takie cuda w brzuszku. Kochana cieszę się że jesteś taka silna!
Witajcie dziewczyny. Jestem przed pierwsza inseminacja. Mam mieć za kilka dni badanie drożności a po kilku kolejnych dniach właśnie inseminacje. Dziś byłam u innego lekarza i ten odradził badanie i iui w tym samym cyklu, podobno wtedy są bardzo małe szanse na ciąże. Czy któraś z was miała histero i iui w tym samym cyklu? Sama już nie wiem co robić..
W Warszawie uczyli się od Niemców, więc lepiej od razu do ich guru jechać, jak jest możliwość.
Silna? Nie wiem. Właśnie zdawałam auto służbowe i oczywiście pękłam bo kolega zapytał co się dzieje, bo jakoś widzi, że coś nie tak
Wiem, że dla młodego muszę być silna. Przecież to nie jego wina. Oboje musimy walczyć.
No to super, trzymam kciuki!
Dobrze wiedziec, moze kiedys mi sie przyda. A co zdiagnozowali? Jakies badania
u nas problem dotyczy komplikacji po operacji jaka przeszłam w jako nastolatkaTrzymam kciuki [emoji8] a co zdiagnozowali? Przepraszam jeśli już pisałaś. U jakiego lekarza jesteś?
Dasz radę Kochana wszystko wydaje się niemożliwe dopóki temu czoła nie stawisz... Jak już się dzieje to jest w nas siła! Trzymajcie się cieplutko...W Warszawie uczyli się od Niemców, więc lepiej od razu do ich guru jechać, jak jest możliwość.
Silna? Nie wiem. Właśnie zdawałam auto służbowe i oczywiście pękłam bo kolega zapytał co się dzieje, bo jakoś widzi, że coś nie tak
Wiem, że dla młodego muszę być silna. Przecież to nie jego wina. Oboje musimy walczyć.
W brzuszku. W Niemczech byśmy chcieli, bo tam endoskopowo.