reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Będzie dobrze. Idź do dobrego endokrynologa. Pewnie zleci biopsję - przechodziłam, nieprzyjemna, ale do zniesienia. Mam niedoczynność tarczycy. Pod kontrolą. Na razie bez leków (i oby tak zostało). Sprawdź to, co pisałam wcześniej TSH, FT3, FT4 i antyTPO. Ja to ostatnie miałam w kosmos. Coś koło 10x przekroczone :o Zdrowsze odżywianie pomogło. Spróbuj z dietą cukrzycowa, nie zaszkodzi, a wyniki może poprawić :)

Zrobilam wlasnie dzis te badania.
@redferrari chodzi o to ze maja ostre zakonczenia i ta cecha druga to tez niekoniecznie dobry znak.
Widze ze biopsja tez nie do konca nie jest bez ryzyka :///
Jeeezu ile tego g* jeszcze wyjdzie
Naprawde to mnie wykonczy:/

reklama
Będzie dobrze. Idź do dobrego endokrynologa. Pewnie zleci biopsję - przechodziłam, nieprzyjemna, ale do zniesienia. Mam niedoczynność tarczycy. Pod kontrolą. Na razie bez leków (i oby tak zostało). Sprawdź to, co pisałam wcześniej TSH, FT3, FT4 i antyTPO. Ja to ostatnie miałam w kosmos. Coś koło 10x przekroczone :o Zdrowsze odżywianie pomogło. Spróbuj z dietą cukrzycowa, nie zaszkodzi, a wyniki może poprawić :)

Tsh, ft3, ft4 jest w normie
Cukier na czczo w normie
Jeszcze tylko nie ma tych przeciwcial

Oo fajnie wiedzieć ;)
Leczę się w szpitalu w Den Bosch a mieszkam w okolicach Tiel. A ty ?

Ja mieszkam w Helmond a leczę się w klinice w Eindhoven w Catharina Ziekenhuis. Słyszałam od polskiej psycholog ze jest opcja na 4 a nawet 5 podejść do in vitro tylko trzeba mieć dobrego ubezpieczyciela niekoniecznie taniego. Trafiłam na dobra pomoc psychologiczna, sama walczy z niepłodnością i wie co ja czuje, ma 39 lat i nie jest jeszcze matka. Mam nadzieje ze uda się nam przejść przez ciężkie starania

reklama
Cześć Dziewczyny, jestem tutaj nowa. 11 dni temu miałam robiona inseminacje na niepeknietym pecherzyku, był to mój 13 dc. Dwa dni pozniej byłam na usg kontrolnym i okazało się że pękł jeden pecherzyk z 4. Dzisiaj 11 dzień po inseminacji zrobiłam bete wynik poniżej 1. Czy jest taka możliwość że zrobiłam to badanie za wcześnie? Nie mamy juz mozliwosc aby podchodzić do inseminacji, następny krok to niestety in vitro.

Do góry