reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@Oleczka27 powodzenia na badaniu dzisiaj!
Nieh przebiegnie bezbolesnie i da pozytywny wynik [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Daj zjac po badaniu

Miłego dnia dziewczynki [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji254][emoji254][emoji254]
Żyję. Bolało strasznie, aż sie spociłam i popłakałam z bólu, jednak dałam radę i wytrzymałam. Dostałam dwie kroplówki z przeciwboólami... ale jest drożność i to najważniejsze☺

W czwartek, 28.03., mam pierwszą wizytę monitorującą i zobaczymy jak tam jajeczka ☺

Zapytałam lekarza o co chodzi, że skoro ze mną wszytko ok, nasienie od dawcy super, to czemu się nie udaje.. i biedny nie umiał mi powiedzieć, zrzucił to na stres... a tego rzeczywiście mam dużo ostatnimi czasy...

reklama
Żyję. Bolało strasznie, aż sie spociłam i popłakałam z bólu, jednak dałam radę i wytrzymałam. Dostałam dwie kroplówki z przeciwboólami... ale jest drożność i to najważniejsze[emoji5]

W czwartek, 28.03., mam pierwszą wizytę monitorującą i zobaczymy jak tam jajeczka [emoji5]

Zapytałam lekarza o co chodzi, że skoro ze mną wszytko ok, nasienie od dawcy super, to czemu się nie udaje.. i biedny nie umiał mi powiedzieć, zrzucił to na stres... a tego rzeczywiście mam dużo ostatnimi czasy...
Hsg boli strasznie ale najważniejsze że wszystko drożne [emoji4] po tym badaniu czasem szybciej się udaje , dużo znajomych dziewczyn w cyklu po hsg zaszło w ciążę [emoji258]

Żyję. Bolało strasznie, aż sie spociłam i popłakałam z bólu, jednak dałam radę i wytrzymałam. Dostałam dwie kroplówki z przeciwboólami... ale jest drożność i to najważniejsze☺

W czwartek, 28.03., mam pierwszą wizytę monitorującą i zobaczymy jak tam jajeczka ☺

To nie takie proste powiedzieć dlaczego, może być poprostu błąd genetyczny losowa mutacja, słaba jakość jajek, immunologia lub psychika... Tak naprawdę nigdy do końca nie wiadomo

Żyję. Bolało strasznie, aż sie spociłam i popłakałam z bólu, jednak dałam radę i wytrzymałam. Dostałam dwie kroplówki z przeciwboólami... ale jest drożność i to najważniejsze[emoji5]

W czwartek, 28.03., mam pierwszą wizytę monitorującą i zobaczymy jak tam jajeczka [emoji5]

Wiem ze ciezko, ja tez mialam masakre:/
Ale najwazniejsze ze jest ok!
A kto wie - moze i to juz pomoze - z calego serca Ci zycze[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

No i powodzenia w czwartek - dawaj znac! [emoji1306][emoji1306][emoji1306]

Dziewczyny czy któraś z Was podchodzila do iui albo aid w Poznaniu na ul.Polnej?

Dziewczyna z watku o ivf polecala mi te klinike. Tansza niz ivita w ktorej ja sie lecze i widze ze dobrze ja prowadza, tylko wada taka ze trzeba np spedzic tam pol dnia czekajac az lekarz Cie przyjmie i zrobi IUI / transfer

reklama
No i wlasnie o to mi chodzilo...
Kazda klinika daje zestaw z relanium, nospa, buscopan, niektorzy magnez do tego oraz lutinus (choc u mnie progesteron raczej zbedny)

Jedna z przyczyn nieudanego transferu jest nadkurczliwosc macicy - dlatego pewnie daja kliniki takie leki rozkurczowe
A moj stwierdzil ze „nie trzeba” im mniej lekow tym lepiej. Moze zeby sprawdzic czy sie uda normalnie. Dla nich to biznes przeciez.
A moze ma za malo wiedzy?

Tym razem jak sam nie zaproponuje to zamierzam brac do testu relanium i nospe i kropka.
Przykro mi, że się nie udało [emoji53] kiedy kolejna próba?

Do góry