reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny jade na pierwsze IUI wlasnie. Strasznie sie boje, macie jakies rady co i jak przed lub po. Czy bralyscie jakies tabletki? Chodzilyscie do pracy?

Ja normalnie pracowalam i zylam :) ewentualnie rezygnowalam z ciezkich cwiczen, czasem sie poleniłam jak miałam ochote[emoji3] jak nie masz od lekarza lekow to nic wiecej [emoji3]witaminki, ten ananas ale to rozne teorie sa, zdrowo sie odzywiac
Powodzenia!
Kiedy testujesz? (do kalendarza? [emoji6])

Cześć dziewczyny ja dziś po wizycie, dzidziek ma 2 cm i 3 mm długości, serducho puka, to usg 4d to magia hihi ma już głowę brzuszek rączki i nóżki [emoji7] oczywiście oczy trochę się spocily [emoji16][emoji3526]

Super [emoji3][emoji3][emoji3] nic dziwnego ze sie spocily - zobaczyc takie malenstwo [emoji3][emoji3][emoji3]

Powiem Ci szczerze że dopiero dziś (9+2) moja głowa przyjęła że jestem w ciąży [emoji2368] lekarz mówi że wszystko jest ok wizyta następna za miesiąc i wtedy też prenatalne [emoji3526] jejku dziewczyny tak trudno uwierzyć że kiedyś burze się kończą i wychodzi słońce...
Super [emoji3][emoji3][emoji3] nic dziwnego ze sie spocily - zobaczyc takie malenstwo [emoji3][emoji3][emoji3]

Powiem Ci szczerze że dopiero dziś (9+2) moja głowa przyjęła że jestem w ciąży [emoji2368] lekarz mówi że wszystko jest ok wizyta następna za miesiąc i wtedy też prenatalne [emoji3526] jejku dziewczyny tak trudno uwierzyć że kiedyś burze się kończą i wychodzi słońce...

Ciesze sie ze w koncu zobaczylas sloneczko :)

Cześć dziewczyny ja dziś po wizycie, dzidziek ma 2 cm i 3 mm długości, serducho puka, to usg 4d to magia hihi ma już głowę brzuszek rączki i nóżki [emoji7] oczywiście oczy trochę się spocily [emoji16][emoji3526]

Gratulacje, zobaczyć takie maleństwo to cud [emoji7][emoji7]

U mnie po staremu, mój cykl przypomina teleturniej i jak miał w zwyczaju mówić prowadzący „kto da więcej” dziś kończę 76dc odliczam do wizyty czwartkowej i mam nadzieje ze wizytę wywołująca okres 2 kwietnia... chodzę jak burza gradowa i bomba z opóźnionym zapłonem...

Za miesiąc szykuje mi się rodzinna impreza i zamierzam zaszaleć (50lecie dziadków) z tej okazji kupiłam sobie wymarzona czerwona suknie wieczorowa i czuje się jak Kopciuszek [emoji5][emoji5]

IMG_1156.JPG

Oto ona

Mam nadzieje ze ten cykl skończy się niedługo bo to jest nieporozumienie. Ostatni okres 9 stycznia miałam [emoji33]

reklama
Do góry