reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U nas w zasadzie nie jest jasna
Raz ze nasienie ponizej normy (co badanie to inaczej wychodzilo)
Raz ze ja nieregularne miesiaczki i niespecyficzne objawy endometriozy (ale bez laparoskopii nie wiemy tego na pewno)
Hormony zwykle w normie
Mam dermografizm przewlekly o nieznanej przyczynie od ok 10 lat (czy to immunologiczne jest?)
Jeju a ci to ten dermocostam?

@Dzoannna taka fajterka jak Ty na pewno już się zebrała w sobie... Trzymaj się kochana i pamiętaj - kto walczy ten wygrywa!
dziekuje za uznanie... Nie czuje się specjalistka ale troszkę o ivf wiem bo szłam tą drogą :)
Jak u Was ? [emoji6] Pochwal no się zdjęciem na priv [emoji8][emoji8]
@agatgagat jak Jasio ?
@zuzik85? Kochana co u Was?
I reszta mamusiek , nie pamiętam po nickach [emoji25]

Jeju a ci to ten dermocostam?

Codziennie biore tabletke antyhistaminowa (teraz biore pol i jest ok)
Jak nie wezme - zaczyna mnie wszystko swedziec - nawet od dotyku robią sie czerwone pręgi, ślady ktore znikaja. Ale najgorsze jest swedzenie - jak sie drapie to robia sie te slady. Nie ma zadnych krost ani wysypki. Czyli tak jakbys mogla na skorze rysowac i beda slady dokladnje tego co narysowalas - dremo (skora) grafizm (rysowanie)
Jest to reakcja na cos ale nie wiadomo na co... sporo ma nieokreslona przyczyne ale tez moze byc stres

Ja przy takich wynikach dostałam dietę cukrzycową. Na kolejnej wizycie insulinę, bo nie pomogło.
P.S. za to jak fajnie schudłam, bez uczucia głodu 8-)

Widzisz - czyli moze jest cos na rzeczy....

ide jutro na wizyte do ogolnego lekarza i poprosze o cukier i te krzywe dwie od razu (chyba ze to tylko endokrynolog moze zlecic)
Dzięki[emoji11]

Widzisz - czyli moze jest cos na rzeczy....

ide jutro na wizyte do ogolnego lekarza i poprosze o cukier i te krzywe dwie od razu (chyba ze to tylko endokrynolog moze zlecic)
Dzięki[emoji11]
Jak masz w porządku rodzinnego, to też może zlecić krzywą. W zasadzie chyba każdy może, tylko musi chcieć ;)
Daj znać jak wyniki.

reklama
Do góry