Mialaś usg tarczycy i ft3 ft4?
Cukier na czczo do pracy badany mialam 96 ostatnio
Kilka lat temu mialam guzki na tarczycy ale wg lekarza niegrozne (podobno wielu ludzi je ma)
A ft3 ft4 i anty tpo nigdy nie mialam badanego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialaś usg tarczycy i ft3 ft4?
To zbadaj i powtórz usg.Cukier na czczo do pracy badany mialam 96 ostatnio
Kilka lat temu mialam guzki na tarczycy ale wg lekarza niegrozne (podobno wielu ludzi je ma)
A ft3 ft4 i anty tpo nigdy nie mialam badanego...
Uda Ci się głowa do góry ja po 13 latach się doczekałam. Ściskam mocno i trzymam kciukiW klinice okolo rok
Ale wczesniej tez juz ze 2 lata u zwyklego gina
Kochane powiedzcie mi czy macie jakieś sposoby na miłości bo strasznie mnie męczy od rana
Ja bym podeszła do drugiego transferu bez dodatkowych badań. Pierwszy transfer to zawsze loteria. Ja w sumie miałam 3 zarodki. Jeden podano podczas pierwszego transferu. Dwa które zostały przytulilam podczas drugiego transferu. A przypomnij mi jaka u Was przyczyna?Powiem Ci ze razem przeplakalismy chwilke i jedziemy dalej.
Boje sie tylko ze jest jakas nieznana przyczyna ktorej trzeba bedzie dodatkowo szukac a czuje sie troche bezsilna wobec ilosci mozliwosci z forum i wyluzowanego podejscia lekarza...
myslicie ze drugie podejscie bez dodatkowych badan? (Mamy 3 srednie zarodki 5 dniowe)
Czy cos zbadac? Np te krzywa cukrowa i insulinowa? Cos jeszcze?
Ja bym podeszła do drugiego transferu bez dodatkowych badań. Pierwszy transfer to zawsze loteria. Ja w sumie miałam 3 zarodki. Jeden podano podczas pierwszego transferu. Dwa które zostały przytulilam podczas drugiego transferu. A przypomnij mi jaka u Was przyczyna?
Ja bym podeszła do drugiego transferu bez dodatkowych badań. Pierwszy transfer to zawsze loteria. Ja w sumie miałam 3 zarodki. Jeden podano podczas pierwszego transferu. Dwa które zostały przytulilam podczas drugiego transferu. A przypomnij mi jaka u Was przyczyna?
Byłaś na stymulacji przed aid? Gratuluję ogromnie dajecie nadzieję dziwczyny !My mieluśmy nasienie od dawcy. Udało się za 4 razem. Teraz czekamy na nasz bliźniaczki
Kochane powiedzcie mi czy macie jakieś sposoby na miłości bo strasznie mnie męczy od rana