reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No dzisiaj mdłości miałam mniej nawet byłam się spotkać z kuzynka i piłam dzisiaj herbatkę z imbirem może to temu [emoji2368] sama już nie wiem ile w tym placebo a ile prawdy [emoji23] a tak to w porządku a wy jak tam? Myślę o tym Twoim usg i ile was będzie [emoji2960][emoji171]

No dzisiaj mdłości miałam mniej nawet byłam się spotkać z kuzynka i piłam dzisiaj herbatkę z imbirem może to temu [emoji2368] sama już nie wiem ile w tym placebo a ile prawdy [emoji23] a tak to w porządku a wy jak tam? Myślę o tym Twoim usg i ile was będzie [emoji2960][emoji171]
U mnie ok żadnych dolegliwości czasem mnie żałuję po lewej stronie i na tym by bylo tyle. chodzę do pracy i też o tym myślę ciekawe ile fasolek rośnie [emoji2034].

Ja od 6 tygodnia zaczęłam mieć jakiekolwiek 'dolegliwosci' zaczęły się te mdłości i duzooo spania także cieszę się że mam to l4 [emoji846]

reklama
Dzisiaj miałam wizytę. Jutro wchodzę w 21 tc. Przyszły wtorek wizyta połówkowa.

Dziewczyny ładnie rosną, szyjka 3,8mm. Różnica między nimi na poziomie 5%, waga 370 i 390 gr

Zobacz załącznik 950950Zobacz załącznik 950951
Piękne zdjęcia :)
3D miałaś na żądanie? Ile monet ta przyjemność kosztuje? Ja mam połówkowe 29 marca, więc będę dokładnie w terminie 20+6, więc chyba idealnie. Czy też mam się spodziewać, że samo badanie będzie średnio przyjemne? Ostatnie w 12 tc myślałam, że głowica ma zamiar dotrzeć do samego kręgosłupa, tak dociskał.

Do góry