reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sama zobaczysz jak to teraz poleci... Ani się nie obejrzysz a roczek Wam stuknie [emoji3590] przepiękne zdjęcie! [emoji7] Biegają już, biją się, przytulaja, robią bałagan i tak na zmianę [emoji85][emoji16] teraz jesteśmy na etapie siedzenia w domu bo Filip dostał ospe... Więc tylko czekam i wypatruje u Oliwii pierwszych krostek...

Moje lobuziaki[emoji7]Zobacz załącznik 950578

Boziu, niezle ananasy, te Wasze foty zawsze sa rozbrajajace [emoji7][emoji7][emoji7]
Zdrowka dla Was[emoji2]

reklama
Normalnie potrafiłam nie mieć okresu 3 miesiące, mówią że jak się karmi to się nie miesiączkuje raczej - trafiło się ślepej kurze ziarno... Witaj pierwszy dniu cyklu... Niedowiary, 6 tygodni po porodzie!

To fakt tak mówią. Ja juz prawie 3 miesiące od porodu i okresu ani widu ani slychu. Czasami brzuch mnie pobolewa i nie wiem czy na okres czy co. Ciekawe kiedy do mnie zawita. A planuje małego glodomorka karmić minimum pół roku :)
Czas leci nieslychanie przy maleństwie. Juz skończył 11 tygodni w sobotę suknie 12 masakra a ja nie wiem kiedy. ;)

Sama zobaczysz jak to teraz poleci... Ani się nie obejrzysz a roczek Wam stuknie [emoji3590] przepiękne zdjęcie! [emoji7] Biegają już, biją się, przytulaja, robią bałagan i tak na zmianę [emoji85][emoji16] teraz jesteśmy na etapie siedzenia w domu bo Filip dostał ospe... Więc tylko czekam i wypatruje u Oliwii pierwszych krostek...

Moje lobuziaki[emoji7]Zobacz załącznik 950578
Oj tak , już do widzę . Szczerze to ja nawet nie pamiętam że byłam w ciąży i rodziłam , tak to mignęło, a laska dopiero przyszła na świat a już ma 7tyg , już widać ogromne zmiany w jej zachowaniu, potrafi zrobić mnóstwo nowych rzeczy. Niesamowite.

Dziękuję [emoji8] sesje pierwsza miałyśmy [emoji3590]

Cudowne łobuziaki [emoji3590]

To fakt tak mówią. Ja juz prawie 3 miesiące od porodu i okresu ani widu ani slychu. Czasami brzuch mnie pobolewa i nie wiem czy na okres czy co. Ciekawe kiedy do mnie zawita. A planuje małego glodomorka karmić minimum pół roku :)
Czas leci nieslychanie przy maleństwie. Juz skończył 11 tygodni w sobotę suknie 12 masakra a ja nie wiem kiedy. ;)
My dzisiaj 7tyg i na razie nic nie zapowiada @. Ale nie tęsknię za nim , mam nadzieję że będę w gronie kobiet które kp i przez ten okres nie mają @ [emoji16]

reklama
Do góry