reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, rano dałam krew do badania i estradiol byl 204 ☺☺
Na usg okazalo się, że tylko jedno jajeczko podroslo do 20 mm. No i miałam iui. Za jakies 12 dni mam zrobić test ☺ trzymajcie kciukasy!!
Lekarz powiedział, że wyniki nasienia od dawcy są super..ale ja sie nie znam i nie rozumiem tych podziałów na hiperaktywne itd..
Nie nastawiam sie ☺☺

Dziewczyny, rano dałam krew do badania i estradiol byl 204 [emoji5][emoji5]
Na usg okazalo się, że tylko jedno jajeczko podroslo do 20 mm. No i miałam iui. Za jakies 12 dni mam zrobić test [emoji5] trzymajcie kciukasy!!
Lekarz powiedział, że wyniki nasienia od dawcy są super..ale ja sie nie znam i nie rozumiem tych podziałów na hiperaktywne itd..
Nie nastawiam sie [emoji5][emoji5]

No to pomyslnosci i spokojnego oczekiwania na dobre wiesci[emoji3][emoji3][emoji3]
Wpisujemy testowanie kiedy??
Mialas zastrzyk?

04.03: @Dzoannna - usg przed transferem,
@Ka.2606 - monitoring cyklu
06.03: @Magierowa - usg [emoji1348]
08.03: @Misia_91 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.03: @LolaLolina - wizyta ciążowa, @nuna85 - ivf pierwsza wizyta
16.03: @Oleczka27 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
18.03: @Koraliki - usg [emoji1348]
20.03: @Artemida90 - wizyta ws. Ivf
29.03: @Koraliki - badania prenatalne
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Wizyta, monitoring, coś?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki. W sumie mnie można jeszcze choć pierwszy wpis na aktualności nie traci. 14.03 in vitro czas start. 1 wizyta.
A co do iui ja miałam około 9-10. Straciłam rachube. W tym dwie podwujne których nie licze, więc jak liczymy zabiegi to chyba 11.
Super wieści, trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110] dużo przeszłas mam nadzieję ze ivf spełni to Wasze Marzenie [emoji3590]

No to wszystko pieknie. Kciukasy a Ty relaksuj sie ile mozna
Powodzenia!
No do relaksu to ciezko od poniedziałku zaczynamy gruntowny remont w mieszkaniu i jutro sie wyprowadzamy do tesciow ale przynajmniej nie bede za duzo myslala o tym czy sie udalo czy nie..
Gorzej, ze maz jest przeziebiony i ma stan podgoraczkowy...

Dzieki za kciukasy! ☺☺

reklama
No do relaksu to ciezko od poniedziałku zaczynamy gruntowny remont w mieszkaniu i jutro sie wyprowadzamy do tesciow ale przynajmniej nie bede za duzo myslala o tym czy sie udalo czy nie..
Gorzej, ze maz jest przeziebiony i ma stan podgoraczkowy...

Dzieki za kciukasy! [emoji5][emoji5]

Oj to dobrze ze masz zajecie! Lepiej tak niz na leniwca czekac[emoji3]
Meza nafaszeruj mikstura: czosnek imbir miod cytryna i niech odespi. A Ty pij tran zeby Cie nic nie bralo. Bedzie dobrze[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry