reklama
redferrari
Fanka BB :)
reqiem
U nas dobrze [emoji6] na szczęście tffiu tffuuu omijają nas "atrakcje" typu kolki. W nocy ładnie śpi, w dzień jest raczej typem wisielca - cycoholika [emoji85][emoji85]@reqiem jak tam u Was kochana? my chyba zaczynamy przygodę z kolkami - obym się myliła...
Spacerujemy sobie prawie codziennie i za tydzień już kończy miesiąc [emoji50]
A najlepsze jest to, że byliśmy na wizycie u pedriatry pierwszej i okazało się .. że mała z mało przybiera [emoji85] myślałam że padne. Mowie ze od połowy ciąży się bujałam z tym problemem i urodziła się zdrowa z wagą 3200, a teraz zabawa się powtarza ..oszaleć można . Kiedyś nie ważyło się dzieci co chwile i był spokój , a teraz wymyślają. Dla mnie ważne że przybiera , w swoim tempie . Ona po mnie jest długa , a szczupła i myślę że po prostu będzie tak sobie powoli przybierać , ale kazali mi ją dokarmiać mm dwa razy dziennie .. i za tydzień kontrola wagi. Masakra [emoji85][emoji85]
A to moja mysza.
Nie udało się iui.
Mam dość wszystkiego.
Nie mam siły na więcej prób i porażek ,ani na to by odpuścić. Życie jest do dupy
Mam dość wszystkiego.
Nie mam siły na więcej prób i porażek ,ani na to by odpuścić. Życie jest do dupy
Ka.2606
Przykro mi [emoji26] a która to była próba?Nie udało się iui.
Mam dość wszystkiego.
Nie udało się iui.
Mam dość wszystkiego.
Odsapnij, na pewno duzo Cie to kosztowalo...
Ale nadal to jest dobry kierunek jesli chcesz osiagniecia tego celu... [emoji8]
Trzymaj sie dzielnie!!
U nas dobrze [emoji6] na szczęście tffiu tffuuu omijają nas "atrakcje" typu kolki. W nocy ładnie śpi, w dzień jest raczej typem wisielca - cycoholika [emoji85][emoji85]
Spacerujemy sobie prawie codziennie i za tydzień już kończy miesiąc [emoji50]
A najlepsze jest to, że byliśmy na wizycie u pedriatry pierwszej i okazało się .. że mała z mało przybiera [emoji85] myślałam że padne. Mowie ze od połowy ciąży się bujałam z tym problemem i urodziła się zdrowa z wagą 3200, a teraz zabawa się powtarza ..oszaleć można . Kiedyś nie ważyło się dzieci co chwile i był spokój , a teraz wymyślają. Dla mnie ważne że przybiera , w swoim tempie . Ona po mnie jest długa , a szczupła i myślę że po prostu będzie tak sobie powoli przybierać , ale kazali mi ją dokarmiać mm dwa razy dziennie .. i za tydzień kontrola wagi. Masakra [emoji85][emoji85]
A to moja mysza. Zobacz załącznik 943271Zobacz załącznik 943272Zobacz załącznik 943273
Booooziuuu
Jakie slodkosci...
Misia_91
Jak bym czytała siebie z przed półtora tygodnia temu . Wyplakalam wymarudzilam i dziś 6dc na stymulacji czekam na moje jajeczka . Wiosna daje mi jakaś nadzieję na " lepsze jutro "Nie udało się iui.
Mam dość wszystkiego.
reklama
Hej lrczysz sie w lublinie?Witam!
Przepraszam, ale czy mogę się wtrącić?
Czy któraś z Was tutaj przechodziła udrażnianie jajowodów w Lublinie metodą sHSG????
Podziel się: