reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
30.01: @Artemida90 - wizyta ws. Ivf, @Dzoannna - monit do ivf
04.02: @Koraliki- badania prenatalne
07.02: @Misia_91 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
13.02 - @evelin 00 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
15.02: @LolaLolina - wizyta ciążowa
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?
Milego dnia dla Was[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy zaraz po iui może boleć brzuch? Chyba mi tam w środku coś podrażnił czy co nie wiem.
Miałam robione na jednym pęknietym a drugim nie .Jakie szanse że się uda?
Zaczęłam tak delikatnie plamić

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy zaraz po iui może boleć brzuch? Chyba mi tam w środku coś podrażnił czy co nie wiem.
Może boleć. Mnie bolał dosyć mocno.
Ja nie miałam ani razu sprawdzane, czy jajeczka pękły. Ot, taka loteria ;)
A plamienia też chyba mogą się zdarzyć.

Nie wiem jak mocno Cie boli ale lekkie pobolewanie ok. Jak bedzie bardziej to dzwon do lekarza. Nie powinno nic sie dzisc. Lekkie plamienie tez mialam - to nic.
Iui mialas w idealnym momencie wiec pozostaje zaciskac kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Kiedy testowanie? Dawaj do kalendarza bo pustki !!

Dziewczyny ja po wizycie. U mnie niestety nie ma progresu. Na razie nie mam żadnych informacji dotyczących ivf. Muszę zrobić świeże badania hormonów w pierwszych dniach cyklu, jednym problemem jest ze na okres mogę czekac wieczność a nie mogę go wywołać wiec tu troszkę się wszystko komplikuje. A bez badań nie dobiorą rodzaju protokołu.
W końcu doszło do tego ze jeśli w ciągu trzech tygodni od dziś nie dostanę okresu (dziś 22dc) to mam zarobić badania od razu. 28 lutego mam wizytę na omówienie wyników badań i wtedy dowiem się jakichkolwiek szczegółów.

Gdy pójdziemy długim protokołem to wszystko zacznie się kwiecień - maj... boli to wszystko

reklama
Nie wiem jak mocno Cie boli ale lekkie pobolewanie ok. Jak bedzie bardziej to dzwon do lekarza. Nie powinno nic sie dzisc. Lekkie plamienie tez mialam - to nic.
Iui mialas w idealnym momencie wiec pozostaje zaciskac kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Kiedy testowanie? Dawaj do kalendarza bo pustki !!
Za 2 tygodnie kazał robić test.
Najgorzej że dziś się okazało że od mojego P złapałam przeziębienie.
Ja to jakaś pechowa jestem [emoji52]
Jeszcze jedno po co kazał poprawiać?
Nie wiem czy dam radę, to ważne takie jest?

Do góry