W lutym zobaczę co on mi powie... bo ostatni raz widziałam się z nim w październiku ale szczerze liczę że będzie inseminacja, my chyba kompletnie nie trafiamy w te dni
Ale masz na mysli ze iui w zly dzien jest robiona??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W lutym zobaczę co on mi powie... bo ostatni raz widziałam się z nim w październiku ale szczerze liczę że będzie inseminacja, my chyba kompletnie nie trafiamy w te dni
Ale masz na mysli ze iui w zly dzien jest robiona??
Tak tak do tego samego , zobaczymy jak dalej nas poprowadzi
Może boleć. Mnie bolał dosyć mocno.Dziewczyny czy zaraz po iui może boleć brzuch? Chyba mi tam w środku coś podrażnił czy co nie wiem.
Miałam robione na jednym pęknietym a drugim nie .Jakie szanse że się uda?
Zaczęłam tak delikatnie plamić
Dziewczyny czy zaraz po iui może boleć brzuch? Chyba mi tam w środku coś podrażnił czy co nie wiem.
Miałam robione na jednym pęknietym a drugim nie .Jakie szanse że się uda?
Zaczęłam tak delikatnie plamić
Za 2 tygodnie kazał robić test.Nie wiem jak mocno Cie boli ale lekkie pobolewanie ok. Jak bedzie bardziej to dzwon do lekarza. Nie powinno nic sie dzisc. Lekkie plamienie tez mialam - to nic.
Iui mialas w idealnym momencie wiec pozostaje zaciskac kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Kiedy testowanie? Dawaj do kalendarza bo pustki !!