26.01 wizyta u gina poproszę
Mnie można obok agawid. Od listopada jedziemy na tym samym wózku. Tylko ja na razie do marca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
26.01 wizyta u gina poproszę
18.01: @Koraliki - wizyta u gin
19.01: @reqiem - Termin Porodu!
23.01: @Dzoannna - testowanie, @LolaLolina - wizyta ciążowa
24.01: @Misia_91 - wizyta przed IUI
26.01: @redferrari - wizyta u gin
30.01: @Artemida90 - wizyta ws. Ivf
04.02: @redferrari - Termin Porodu!, @Koraliki - badania prenatalne
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019
10.08: @Koraliki - termin porodu!
Czy kogoś dopisać do kalendarza?
Mnie można obok agawid. Od listopada jedziemy na tym samym wózku. Tylko ja na razie do marca.
U mnie bez zmian niestety. Już jestem psychicznie gotowa na przyszły tydzień [emoji1745][emoji849] zadzwonię do mojego doktorka we wtorek / środę czy mogę być dzień wcześniej żeby nie iść na weekend , bo moooze jakby się udało i wszystko byłoby ok to byłyśmy na przyszły weekend już z Niunia w domku.@reqiem jak Mała? moja Niunia dziś od rana rozpycha się, jakby chciała wyskoczyć przez brzuch...
Pewnie jak się doczekać nie możesz to próbuj, żeby wcześniej być... ja tam jeszcze mam ważne spotkanie u męża w firmie w sobotę a potem to niech się dzieje wola nieba... chociaż moja mama przenosiła i mnie i rodzeństwo więc na cuda nie liczę... podejrzewam że skończy się wywoływaniem...U mnie bez zmian niestety. Już jestem psychicznie gotowa na przyszły tydzień [emoji1745][emoji849] zadzwonię do mojego doktorka we wtorek / środę czy mogę być dzień wcześniej żeby nie iść na weekend , bo moooze jakby się udało i wszystko byłoby ok to byłyśmy na przyszły weekend już z Niunia w domku.
Ooo wodze ze mam Towarzyszke naturalnych cykli ;-) dużo się nalykalas chemii ? Ja zjadlam pół apteki. Teraz czuję się jak nowo narodzona :-) cera luks humor dobry i lekkość na żołądku. Żeby jeszcze z tego dziecko wyszło ... ;-)Mnie można obok agawid. Od listopada jedziemy na tym samym wózku. Tylko ja na razie do marca.
Ooo wodze ze mam Towarzyszke naturalnych cykli ;-) dużo się nalykalas chemii ? Ja zjadlam pół apteki. Teraz czuję się jak nowo narodzona :-) cera luks humor dobry i lekkość na żołądku. Żeby jeszcze z tego dziecko wyszło ... ;-)
Haha to by było [emoji16]Pewnie jak się doczekać nie możesz to próbuj, żeby wcześniej być... ja tam jeszcze mam ważne spotkanie u męża w firmie w sobotę a potem to niech się dzieje wola nieba... chociaż moja mama przenosiła i mnie i rodzeństwo więc na cuda nie liczę... podejrzewam że skończy się wywoływaniem...
Swoją drogą siedziałam ostatnio na spotkaniu służbowym męża z trudnym klientem i ludzie ględzą i marudzą - a ja sobie tak myślę - jakbym zaczęła rodzić to by rach ciach się zdecydowali Błahaha
Haha to by było [emoji16]
A to już nie chodzi o to , jeden dzień w tą czy w tamtą mi nie robi różnicy tylko jak się położę w piątek to na weekend wiadomo jak to jest w szpitalach, mało personelu , pewnie nie ma doradcy laktacyjnego itp. i tak jak mówię może by się akurat udało na weekend być w domu to by mi M. towarzyszył , bo niestety nie możemy sobie pozwolić na zbyt wiele jego urlopu bo pracuję na acord głównie.