reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
@Sami@ - testowanie [emoji1320]
15.01: @reqiem - wizyta
19.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348]
23.01: @Dzoannna - testowanie, @LolaLolina - wizyta ciążowa
30.01: @Artemida90 - wizyta ws.
Ivf
28.01: @Koraliki - wizyta u gin
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

A u @Sami@ jak tam wyniki testowania!?

Ostatnia edycja:
ja mam na wydruku plus/minus 400 gram więc wiesz przy takim błędzie to nie ma się co przejmować!
Taa ja już bym ogłupiała zupełnie, ale na wypisie ze szpitala miałam napisane "kontrolna raz w tygodniu z powodu niskiej wagi płodu " , ale mój lekarz też już to olał i dał mi za dwa tygodnie , ile można się tym stresować. Zresztą idzie w mamę, ja też miałam 3kg i 57cm i było ok [emoji6]

23.01: @Dzoannna - testowanie
Ivf
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

23.01 wizyta ciążowa u nowego gine

Taa ja już bym ogłupiała zupełnie, ale na wypisie ze szpitala miałam napisane "kontrolna raz w tygodniu z powodu niskiej wagi płodu " , ale mój lekarz też już to olał i dał mi za dwa tygodnie , ile można się tym stresować. Zresztą idzie w mamę, ja też miałam 3kg i 57cm i było ok [emoji6]
Ja też nie panikuje już... byle była zdrowa nasz kruszynka a będzie mała to urośnie na zewnątrz brzuszka!
A jak się czujesz na tydzień przed terminem?

23.01: @Dzoannna - testowanie
Ivf

A ja chyba się pospieszyłam z testowaniem bo zatestowałam w czwartek 12 dni po iui i 12 po Pregnylu.Wg mnie owu była 11 dni wcześniej. Beta 3,4 więc raczej po Pregnylu ale póki nie ma @ jest nadzieja.
Co w ogóle myślicie o tej becie?

Ja też nie panikuje już... byle była zdrowa nasz kruszynka a będzie mała to urośnie na zewnątrz brzuszka!
A jak się czujesz na tydzień przed terminem?
Dobrze [emoji6][emoji6] myślałam że się będzie dłużyło ale tragedii nie ma. Ciągle się staram coś organizować , dzisiaj w polkach ukladałam , zakupy planowałam i łazilismy po sklepach żeby było w zamrażarce zawsze coś z czego obiad zrobię , ostatnio w kinie byliśmy , jutro na pizzę i na światełko do nieba. Tu do jakiejś koleżanki na kawkę i tak leci, byle do wtorku do wizyty, czegoś się dowiem, czy coś tam w podwozu się szykuje, kiedy szpital w razie tfu tfu.
Ciągnie już ten brzuch , bo mała jak mała ale to jednak 3kg dziecka , wód i czuję że nisko gdzieś tam jest i naciska, a do tego mega się rozpycha [emoji16]
Ale ogólnie to nie mogę narzekać bo jeszcze się kulam dość sprawnie [emoji16]

reklama
A ja chyba się pospieszyłam z testowaniem bo zatestowałam w czwartek 12 dni po iui i 12 po Pregnylu.Wg mnie owu była 11 dni wcześniej. Beta 3,4 więc raczej po Pregnylu ale póki nie ma @ jest nadzieja.
Co w ogóle myślicie o tej becie?
Hmm ciężko stwierdzić , a nie robiłaś dzisiaj sikańca ?

Do góry