Artemida90
Fanka BB :)
To ja i Natalcia 38tydzień [emoji6]Zobacz załącznik 929372Zobacz załącznik 929373
Piękny brzuszek [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja i Natalcia 38tydzień [emoji6]Zobacz załącznik 929372Zobacz załącznik 929373
Kochana za wcześnie na test sikany wg mnie... Za dwa dni jest szansa że coś wykryje ale ja bym bardziej betę zrobiła bo sikance to oszukance trzymam kciukasy. Wszystkiego dobregoHej długo mnie tu nie było. 22 grudnia miałam 2 iui teraz czekam. Po świętach miałam jeden mały incydent dostałam temperatury i wymioty trzymało mnie to do 2 dnia i przeszło. Dziś jest 22 dc a 10 po iui.nic mnie nie boli nic nie dolega czasem żałuję jajnik i to wszystko. No i mam uczucie przełnienia w żołądku ale to chyba po świętach. Zrobiłam dziś test ale wyszła 1 kreska nie wiem czy nie za wcześnie zobaczymy jak przyjdzie @. Pozdrawiam was i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Wygląda obiecująco ! Powodzenia ! [emoji3590][/QU
Zabieg robiłzów docent więc mam wielką nadzieję.
Jak się czujesz kochana? Po szaleństwach sylwestrowych nic nie ruszyło?O proszę [emoji16] oby jego szczęśliwa jak dla mnie ręką, pomogła i Tobie ! [emoji8]
Ojeje jaki słodziak ! Prześliczny jest [emoji3590]Witajcie
Dawno się nie odzywalam ale już nadrabiam.
Dziękuję wszystkim za gratulacje mojego synusia
Wszystkim życzę tez szczęśliwego Nowego Roku i aby wszystkim się wszystko udało.
W sylwestra wspominaliśmy z mężem jak rok wcześniej życzylismy sobie zeby się udało wkońcu i proszę rok później juz z naszym skarbem witalismy nowy rok
Jak patrze na naszego synka nie żałuję niczego i jeszcze raz przeżyłabym to samo a porod nie był lekki ale szczerze to już prawie nie pamiętam wiec jest to prawda że się ból zapomina
Maz mówi ze po porodzie był pewien ze nie będę chciała więcej dzieci a jak wspomniał ze wszystkie ciuszki 56 będą za małe bo Mikołaj ma 60 cm i ja mu powiedziałam ze najwyżej będą dla drugiego był w szoku.
A oto nasz skarbek
Super kochana, dużo zdrówka dla Was... Piękny skarbulekWitajcie
Dawno się nie odzywalam ale już nadrabiam.
Dziękuję wszystkim za gratulacje mojego synusia
Wszystkim życzę tez szczęśliwego Nowego Roku i aby wszystkim się wszystko udało.
W sylwestra wspominaliśmy z mężem jak rok wcześniej życzylismy sobie zeby się udało wkońcu i proszę rok później juz z naszym skarbem witalismy nowy rok
Jak patrze na naszego synka nie żałuję niczego i jeszcze raz przeżyłabym to samo a porod nie był lekki ale szczerze to już prawie nie pamiętam wiec jest to prawda że się ból zapomina
Maz mówi ze po porodzie był pewien ze nie będę chciała więcej dzieci a jak wspomniał ze wszystkie ciuszki 56 będą za małe bo Mikołaj ma 60 cm i ja mu powiedziałam ze najwyżej będą dla drugiego był w szoku.
A oto nasz skarbek
Haha nasze szaleństwo to było siedzenie na kanapie i oglądanie Polsatu i objadanie się przekąskami [emoji16]Jak się czujesz kochana? Po szaleństwach sylwestrowych nic nie ruszyło?