reklama
redferrari
Fanka BB :)
witamy Cię bąbelku2,35 mm
Dziewczyny wierzcie, a kiedyś się uda!
redferrari
Spokojnie - jeszcze chwila dwie i każda z nas będzie mamusią uwierz w to kochana... trzymam kciukasy mocno!A ja sie straasznie boje rozczarowania jutro... oboje sie boimy... dzis dzien masakryczny... w nocy juz spac nie moglam, co bedzie dzis[emoji57]
redferrari
@anolianna jak nic tuli dziś malucha bo inaczej by przecież do nas napisała. Zgadłam?
Artemida90
Dziewczyny dopadło mnie swedzidlo.... w polskim sklepie już nic nie kupie... mam tylko clotrimazolum [emoji22] pomocy
Dziewczyny dopadło mnie swedzidlo.... w polskim sklepie już nic nie kupie... mam tylko clotrimazolum [emoji22] pomocy
Borasol zewnetrznie do plukania / polewania. To w szklnej butelce woda borna. Tani stary srodek. Lekarz mi polecil.
W aptece bez recepty jest gynoxin 3 globulki ale nie wiem co tam u Ciebie dostaniesz...;(
Spokojnie - jeszcze chwila dwie i każda z nas będzie mamusią uwierz w to kochana... trzymam kciukasy mocno!
Tak... plan jest ... ale kazda nieudana proba kiedy wydaje sie ze juz wszystko jest idealnie to podlamka... mam sikanca na jutro i potem z krwi ... ale ... powtorka z rozrywki to nic ciekawego... ciagla niewiadoma...
redferrari
nie sikaj - one kłamią - idź na betę!Tak... plan jest ... ale kazda nieudana proba kiedy wydaje sie ze juz wszystko jest idealnie to podlamka... mam sikanca na jutro i potem z krwi ... ale ... powtorka z rozrywki to nic ciekawego... ciagla niewiadoma...
reklama
zuzik85
Rozpuść 2 łyżeczki sody oczyszczonej w pół szklanki wody. Podmyj się. Zakwasisz środowisko i zatrzymasz infekcje. To bezpieczny sposób. Z polecenia gina stosowałam w ciąży.Dziewczyny dopadło mnie swedzidlo.... w polskim sklepie już nic nie kupie... mam tylko clotrimazolum [emoji22] pomocy
Podziel się: