reklama
Hejka [emoji12] coś wam się kalendarz uszczuplił [emoji102]
No wlasnie... cos malo sie dzieje po burzy ciazowej
Artemida90
Fanka BB :)
U mnie wizyta usg 19.12 można zapisać
redferrari
się dopisz kochana będzie więcej Co u Ciebie?Hejka [emoji12] coś wam się kalendarz uszczuplił [emoji102]
redferrari
ja mam kolejną wizytę potem 12 stycznia możemy dopisać, żeby było więcej
i jak jeszcze w dwupaku?
Tak☺ dziś ktg i o dziwo wreszcie jakieś skurcze się zapisaly ale jeśli samo się nie zacznie to mam skierowanie na środe do szpitala zmieniłam szpital i tam już w środę mogę się zjawic a dziś według zaleceń dwóch położnych sex dużo sexu haha
redferrari
Tak☺ dziś ktg i o dziwo wreszcie jakieś skurcze się zapisaly ale jeśli samo się nie zacznie to mam skierowanie na środe do szpitala zmieniłam szpital i tam już w środę mogę się zjawic a dziś według zaleceń dwóch położnych sex dużo sexu haha
oj zazdraszczam, mi się w nocy śniło, że lekarz kazał, ale ciągle ktoś u nas był, goście za gośćmi i nic nie mogliśmy robić... a chcica nieprzeciętna była
a dlaczego zmieniłaś szpital?
oj zazdraszczam, mi się w nocy śniło, że lekarz kazał, ale ciągle ktoś u nas był, goście za gośćmi i nic nie mogliśmy robić... a chcica nieprzeciętna była
a dlaczego zmieniłaś szpital?
Do naszego mamy ok 12 km ale nie słyszałam ani jednego dobrego komentarza od rodzących. Poza tym nawet na spotkaniu polozna powiedziała ze mam się nastawić na to ze jak urodze to dostane maleństwo i zero jakiejkolwiek pomocy czy to z maluchem jak będę chciała iść do WC czy też z karmieniem a jednak to moje pierwsze dziecko wolałabym żeby ktoś coś doradził. Na nas 6 które byłyśmy u położnej na spotkaniach żadna w naszym szpitalu nie chciała rodzic. Potem też z pielęgniarka na ktg rozmawiałam i lekarza pytałam i jedziemy trochę dalej bo ok 30 km ale mniejszy szpital i dużo lepsza opieka
reklama
@agatgagat co u Jasia i u Ciebie?
Podziel się: