reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Uwierz mi chciałabym. Aż chce się krzyczeć... pcos ty kurwo [emoji24][emoji24][emoji24]

DOKLADNIE!
A czy Ty bierzesz lub znasz takie tabletki Fertilovit PCOS? Ja mam fertilovit endo f, ale widzialam ze pcos tez jest...
Wczoraj przegladalam swoje cykle wstecz 2 lata. Mialam od 65 dni przez 45 wiele razy 42, grubo ponad 30 dni. Kazdy inaczej i bardzo dlugie.
Byc moze przez stymulacje tez, ale mi sie skrocily bardzo....
Doswiadczylam i moim zdaniem taka porzadna suplementacja i odzywienie organizmu tym zestawem pomaga... teraz mam max 31 dni.. no obecny cykl odpada bo on sztucznie „pogoniony” do owulacji.

Ale moze zakup sobie te tabletki w aptece i pobierz podwojna dawke ...
Zobaczysz czy sie przypadkiem cos nie poprawi? Skoro ja nie mam nawet cienia objawow pms... a mialam kiedys takie jak piszesz Ty...

DOKLADNIE!
A czy Ty bierzesz lub znasz takie tabletki Fertilovit PCOS? Ja mam fertilovit endo f, ale widzialam ze pcos tez jest...
Wczoraj przegladalam swoje cykle wstecz 2 lata. Mialam od 65 dni przez 45 wiele razy 42, grubo ponad 30 dni. Kazdy inaczej i bardzo dlugie.
Byc moze przez stymulacje tez, ale mi sie skrocily bardzo....
Doswiadczylam i moim zdaniem taka porzadna suplementacja i odzywienie organizmu tym zestawem pomaga... teraz mam max 31 dni.. no obecny cykl odpada bo on sztucznie „pogoniony” do owulacji.

Ale moze zakup sobie te tabletki w aptece i pobierz podwojna dawke ...
Zobaczysz czy sie przypadkiem cos nie poprawi? Skoro ja nie mam nawet cienia objawow pms... a mialam kiedys takie jak piszesz Ty...

Ja za granica mieszkam, tu tego nie ma. Cudem jest kwas foliowy i jskies wit dla kobiet w ciąży. Brałam już inofem, ovarin na to gowno nic nie działa

Ja za granica mieszkam, tu tego nie ma. Cudem jest kwas foliowy i jskies wit dla kobiet w ciąży. Brałam już inofem, ovarin na to gowno nic nie działa
żeby zadziałało trzeba brać długo to tylko suplementy... sport i dieta z niskim ig innej opscji nie ma - ja dzięki temu miałam ovulację na samym aromku bez zastrzyków

Hej,
Pytanko mam. Dziś mija 10dzien od podania zastrzyku Ovitrelle niestety test negatywny. (Ps. Nie był robiony z pierwszego porannego moczu ). Czy jest jakaś szansa, że to błąd? Miała może któraś z Was tak ? Planuje iść mimo to 14 dnia na krew, ale chciałam poznać Waszą opinię ...

Teraz weszły przepisy że każdy kto sprzedaje przez internet musi mieć również dostawę za granicę. Ten lek jest dostępny w aptekach niemieckich oraz austriackich. I tam jest tanszy niz w Pl

Hej,
Pytanko mam. Dziś mija 10dzien od podania zastrzyku Ovitrelle niestety test negatywny. (Ps. Nie był robiony z pierwszego porannego moczu ). Czy jest jakaś szansa, że to błąd? Miała może któraś z Was tak ? Planuje iść mimo to 14 dnia na krew, ale chciałam poznać Waszą opinię ...

Wyszedł negatywny znaczy ze nie ma już ovitrelle w organizmie. Za kilka dni powtórz może będzie już ciaza.

reklama
żeby zadziałało trzeba brać długo to tylko suplementy... sport i dieta z niskim ig innej opscji nie ma - ja dzięki temu miałam ovulację na samym aromku bez zastrzyków

No ja brałam jakieś pół roku najpierw pół roku inofem, potem pół roku ovarin. Niestety nic nie dało. Jeśli chodzi o dietę, byłam już 3 razy na diecie. I tak co by się nie robiło i jak bardzo pilnowało i tak po 3 miesiącach mam wstręt do czegokolwiek. Zwłaszcza przed okresem jem co popadnie a jak nie zjem to rycze bez powodu. Mąż włosy z głowy wyrywał. Mój organizm sam się domaga słodyczy. Robiłam już przerwy od słodkiego ale wystarczy jeden raz i znowu jest źle. Brak wyników tez dobija wiec dodatkowo jak nie widzę celu stosowania czegoś to rzucam to.

W sobotę kupuje orbiterek może jakoś wyskrobie godzinkę w ciągu dnia i zasiądę, jeśli siły pozwolą po pracy. Niestety fizyczna praca nie pomaga, ramiona jak atleta

Do góry