reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Heeej ale po co nerwy... czekaj cierpliwie... choc to nielatwe wiem! Ale przeciez dziewczyny pisza ze objawy ciazowe sa takie same jak przy miesiaczce...
@Artemida90 Dokładnie! Ja ciagle czuję, jakbym miała okres niebawem dostać. Raportuj nam proszę i nie siej czarnowidztwa :p Uśmiech i pozytywne nastawienie raz! I do tego frytki, sorry, czekoladkę ewentualnie batonik, w ostateczności lody :D

Jak było ich więcej niż jeden, a beta tak zapingala to wszystko możliwe
emoji16.png
a ostatnio blizniakowa fala , i tu i na wątku in vitro
emoji3590.png

Chociaż ja bym nie wytrzymała i poszła na USG przed świętami, podziwiam
emoji16.png
No właśnie kusi mnie strasznie, żeby przed świętami
Jak było ich więcej niż jeden, a beta tak zapingala to wszystko możliwe [emoji16] a ostatnio blizniakowa fala , i tu i na wątku in vitro [emoji3590]
Chociaż ja bym nie wytrzymała i poszła na USG przed świętami, podziwiam [emoji16]
No w sumie ja bym chciała przed świętami, ale ginka tak zaordynowala. Może jednak uda mi się przełożyć na ciut wcześniej i fote z USG strzelic? W pudelko i pod choinkę bym położyła :D

Hej Dziewczyny :-) jak minęły Wam mikolajki ?u mnie wariactwo od rana. Nie zgadniecie co dziś zrobiłam .. . Do pracy szłam na 12.30 wiec przed postanowiłam iść do galerii handlowej. Spaceruje sobie po sklepach kosmetycznych i z ubraniami...ludzie jakoś dziwnie na mnie spoglądają. Ale co tam...wsiadam do autobusu ,wysiadam pod szkola ale coś mnie zaczęło zastanawiać. Dlaczego mi tak niewygodnie ? Jedna noga wyżej druga niżej. ..patrzę a ja mam dwa inne buty na nogach hehe jeden czarny kozaczek, drugi ciemny brąz na wyższym obcasie niż czarny :-D :-D i wióra do chałupy. Dziewczyny w szkole turlaly się ze śmiechu jak im opowiedziałam :-D

Potem dowiedziałam się że moja uczennica 15 lat jest w 4 miesiącu ciąży...jako wychowawca musze jej jakoś pomoc. Biedne dziecko będzie mieć dziecko.

No właśnie kusi mnie strasznie, żeby przed świętami

No w sumie ja bym chciała przed świętami, ale ginka tak zaordynowala. Może jednak uda mi się przełożyć na ciut wcześniej i fote z USG strzelic? W pudelko i pod choinkę bym położyła :D
No pewnie to tylko te trzy dni to różnicy wielkiej nie sprawi , a niespodzianka na święta niezapomniana [emoji6]
My jechaliśmy na dzień matki specjalnie na USG żeby właśnie mieć prezent dla mam. Udał się idealnie [emoji16] teraz mam termin na dzień Babci , może kolejny prezent będa miały [emoji16]

Hej Dziewczyny :-) jak minęły Wam mikolajki ?u mnie wariactwo od rana. Nie zgadniecie co dziś zrobiłam .. . Do pracy szłam na 12.30 wiec przed postanowiłam iść do galerii handlowej. Spaceruje sobie po sklepach kosmetycznych i z ubraniami...ludzie jakoś dziwnie na mnie spoglądają. Ale co tam...wsiadam do autobusu ,wysiadam pod szkola ale coś mnie zaczęło zastanawiać. Dlaczego mi tak niewygodnie ? Jedna noga wyżej druga niżej. ..patrzę a ja mam dwa inne buty na nogach hehe jeden czarny kozaczek, drugi ciemny brąz na wyższym obcasie niż czarny :-D :-D i wióra do chałupy. Dziewczyny w szkole turlaly się ze śmiechu jak im opowiedziałam :-D

Potem dowiedziałam się że moja uczennica 15 lat jest w 4 miesiącu ciąży...jako wychowawca musze jej jakoś pomoc. Biedne dziecko będzie mieć dziecko.

Haha historia z butami przednia - to sie nazywa total luz!! Pozazdroscic!! Pozycz na 2 tygodnie

reklama

A co do ciazy 15 latki - wg mnie lepiej urodzic i oddac do adopcji niz zabic...
lub jesli ma wsparcie mamy - wejsc w dorosle zycie - niektorych zycie stawia w takiej sytuacji, ze musza w wieku 15 lat wydoroslec i wcale zle na tym nie wychodza... a radza sobie swietnie.
Nie mniej sytuacja niecodzienna...

Do góry