Juz niedlugo bedzie bobasek[emoji1348]
Oby oby bo chciałabym juz ta wiercipiete przytulic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz niedlugo bedzie bobasek[emoji1348]
Myslisz?A no to kto wie czy tam się nie kryją [emoji64][emoji64] jak tak rośnie [emoji3590]
@Artemida90 Dokładnie! Ja ciagle czuję, jakbym miała okres niebawem dostać. Raportuj nam proszę i nie siej czarnowidztwa Uśmiech i pozytywne nastawienie raz! I do tego frytki, sorry, czekoladkę ewentualnie batonik, w ostateczności lodyHeeej ale po co nerwy... czekaj cierpliwie... choc to nielatwe wiem! Ale przeciez dziewczyny pisza ze objawy ciazowe sa takie same jak przy miesiaczce...
Jak było ich więcej niż jeden, a beta tak zapingala to wszystko możliwe [emoji16] a ostatnio blizniakowa fala , i tu i na wątku in vitro [emoji3590]Myslisz?
Sprawdzimy po świętach
Olej to temperaturę ! Co ma być to będzie [emoji8]
No właśnie kusi mnie strasznie, żeby przed świętamiJak było ich więcej niż jeden, a beta tak zapingala to wszystko możliwea ostatnio blizniakowa fala , i tu i na wątku in vitro
Chociaż ja bym nie wytrzymała i poszła na USG przed świętami, podziwiam
No w sumie ja bym chciała przed świętami, ale ginka tak zaordynowala. Może jednak uda mi się przełożyć na ciut wcześniej i fote z USG strzelic? W pudelko i pod choinkę bym położyłaJak było ich więcej niż jeden, a beta tak zapingala to wszystko możliwe [emoji16] a ostatnio blizniakowa fala , i tu i na wątku in vitro [emoji3590]
Chociaż ja bym nie wytrzymała i poszła na USG przed świętami, podziwiam [emoji16]
No pewnie to tylko te trzy dni to różnicy wielkiej nie sprawi , a niespodzianka na święta niezapomniana [emoji6]No właśnie kusi mnie strasznie, żeby przed świętami
No w sumie ja bym chciała przed świętami, ale ginka tak zaordynowala. Może jednak uda mi się przełożyć na ciut wcześniej i fote z USG strzelic? W pudelko i pod choinkę bym położyła
Hej Dziewczyny :-) jak minęły Wam mikolajki ?u mnie wariactwo od rana. Nie zgadniecie co dziś zrobiłam .. . Do pracy szłam na 12.30 wiec przed postanowiłam iść do galerii handlowej. Spaceruje sobie po sklepach kosmetycznych i z ubraniami...ludzie jakoś dziwnie na mnie spoglądają. Ale co tam...wsiadam do autobusu ,wysiadam pod szkola ale coś mnie zaczęło zastanawiać. Dlaczego mi tak niewygodnie ? Jedna noga wyżej druga niżej. ..patrzę a ja mam dwa inne buty na nogach hehe jeden czarny kozaczek, drugi ciemny brąz na wyższym obcasie niż czarny i wióra do chałupy. Dziewczyny w szkole turlaly się ze śmiechu jak im opowiedziałam
Potem dowiedziałam się że moja uczennica 15 lat jest w 4 miesiącu ciąży...jako wychowawca musze jej jakoś pomoc. Biedne dziecko będzie mieć dziecko.
Hej Dziewczyny :-) jak minęły Wam mikolajki ?u mnie wariactwo od rana. Nie zgadniecie co dziś zrobiłam .. . Do pracy szłam na 12.30 wiec przed postanowiłam iść do galerii handlowej. Spaceruje sobie po sklepach kosmetycznych i z ubraniami...ludzie jakoś dziwnie na mnie spoglądają. Ale co tam...wsiadam do autobusu ,wysiadam pod szkola ale coś mnie zaczęło zastanawiać. Dlaczego mi tak niewygodnie ? Jedna noga wyżej druga niżej. ..patrzę a ja mam dwa inne buty na nogach hehe jeden czarny kozaczek, drugi ciemny brąz na wyższym obcasie niż czarny i wióra do chałupy. Dziewczyny w szkole turlaly się ze śmiechu jak im opowiedziałam
Potem dowiedziałam się że moja uczennica 15 lat jest w 4 miesiącu ciąży...jako wychowawca musze jej jakoś pomoc. Biedne dziecko będzie mieć dziecko.