Hej dziewczyny a mnie kurewsko podbrzusze boli [emoji24] wnerw totalny na wszystko. No spa max zapodalam, czuje oddech @ na karku
I jak sie czujesz? Przeszlo Ci? Nigdy nie wiadomo... trzymaj sie dzielnie!! [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny a mnie kurewsko podbrzusze boli [emoji24] wnerw totalny na wszystko. No spa max zapodalam, czuje oddech @ na karku
Na te normy tam w ogóle ale to w ogóle nie patrz. One są zupełnie orientacyjne. Liczy się przyrost , a Twój jest przepiękny [emoji3590]Hej. Powtórzyłam betę i jestem ciut zaskoczona. Szacowałam coś w okolicach 600 jednostek. 03.12 miałam 329. Dzisiejszy wynik 941 mIU/ml. wg normy 5 tydzień Inseminację miałam 16.12., więc jutro teoretycznie powinien się zacząć 4.
Czy te normy sa obliczone wg schematu pierwszy dzień ostatniej miesiączki to pierwszy dzień ciąży? Zgłupiałam. Ktoś wie?
I jak sie czujesz? Przeszlo Ci? Nigdy nie wiadomo... trzymaj sie dzielnie!! [emoji8]
Trzy. Z jednego zrobiła się torbiel.Na te normy tam w ogóle ale to w ogóle nie patrz. One są zupełnie orientacyjne. Liczy się przyrost , a Twój jest przepiękny [emoji3590]
Normalnie licz wg OM, a później lekarze z reguły liczą termin z pierwszego USG (na którym jest Serduszko)
A ile miałaś pęcherzykow przypomnij ?
A no to kto wie czy tam się nie kryją [emoji64][emoji64] jak tak rośnie [emoji3590]Trzy. Z jednego zrobiła się torbiel.
No to czekamy na wieści!
Nie ciagle mnie ciągnie w podbrzuszu - wzięłam dodatkowa no-spe , do tego ból lędźwi i doszło pieczenie w piersiach... jak nic ciotka już jedzie. Chyba jednak jutro będę testować, szybciej progesteron odstawię. Siedzę w robocie i czekoladkami się opycham tak mi źle [emoji24]
A no to kto wie czy tam się nie kryją [emoji64][emoji64] jak tak rośnie [emoji3590]
Olej to temperaturę ! Co ma być to będzie [emoji8]Dopiero jak skoczy temperatura zaczne odliczanie. Zeby nie spieszyc sie potem zbytnio...
Dzis znowu bylam w pokoju z dziewczyna ktora wlasnie szla na transfer... [emoji3]
Hej. Powtórzyłam betę i jestem ciut zaskoczona. Szacowałam coś w okolicach 600 jednostek. 03.12 miałam 329. Dzisiejszy wynik 941 mIU/ml. wg normy 5 tydzień Inseminację miałam 16.12., więc jutro teoretycznie powinien się zacząć 4.
Czy te normy sa obliczone wg schematu pierwszy dzień ostatniej miesiączki to pierwszy dzień ciąży? Zgłupiałam. Ktoś wie?