reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam,pamietacie mnie?Miesiac temu mialam iui ale niestety nie powiodla sie,wiec postanowilam dac na luz.Nie bralam zadnych tabletek wspomagajacych tylko sprawdzalam temperature . Bylam pewna ze owulacji w tym miesiacu nie mialam bo zadnego skoku nie bylo.Ale jak poszlam do gin. 4dni prze@ po skierowanie na badania hormonalne przy czym zrobil mi usg I powiedzial ze widzi plyn poowulacyjny co bylo dlamnie zaskoczeniem, bylam pewna ze sie myli.Wszystko wskazywalo na to ze okres dostane bo mialam bole jak przed@ ,miekie piersi itd .W dzien okresu zrobilam sobie test ktory znalazlam w szafie wynik byl negatywny .Wiec bylam pewna ze na100ze nie jestem w ciazy I czekalam na okres ktory nie pojawil sie dzis rano poszlam po kolejny test I co zabaczylam ?2kreski!

Witam,pamietacie mnie?Miesiac temu mialam iui ale niestety nie powiodla sie,wiec postanowilam dac na luz.Nie bralam zadnych tabletek wspomagajacych tylko sprawdzalam temperature . Bylam pewna ze owulacji w tym miesiacu nie mialam bo zadnego skoku nie bylo.Ale jak poszlam do gin. 4dni prze@ po skierowanie na badania hormonalne przy czym zrobil mi usg I powiedzial ze widzi plyn poowulacyjny co bylo dlamnie zaskoczeniem, bylam pewna ze sie myli.Wszystko wskazywalo na to ze okres dostane bo mialam bole jak przed@ ,miekie piersi itd .W dzien okresu zrobilam sobie test ktory znalazlam w szafie wynik byl negatywny .Wiec bylam pewna ze na100ze nie jestem w ciazy I czekalam na okres ktory nie pojawil sie dzis rano poszlam po kolejny test I co zabaczylam ?2kreski!
gratuluję - to teraz na betę i sprawdzamy przyrost... no i umów się na wizytę za 2-3 tygodnie żeby pooglądać skarbusia :)

Dwie skrzynki na narzędzia. Bardziej chodzi mi o to kiedy mam spakować jak mąż ze mną w domu [emoji5]
zawsze może Ci się przypomnieć, że czegoś w domu nie masz :) i wyślij go na zakupy bo jesteś mega zmęczona i źle się dziś coś czujesz :) wtedy szybkie pakowanie i do szafy/piwnicy/na strych.... ja tam prezenty mam skitrane zawsze w kartonie albo torbie i mówię otwarcie, że tam dla niego prezent jest ale chyba dzieckiem nie jest i wytrzyma do świąt, żeby mieć niespodziankę :)

Jacie brawo ! Gratulacje ! [emoji3590]
Ale wysyp ciąży na koniec roku, super!

A ja wlasnie jade na bete tylko mam pytanie bo mialam zamiar robic tez progesteron tylko czy musze byc na czczo? Bo kurcze dopiero teraz o tym pomyślałam:(

reklama
Do góry