reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny przesledzialam wasz przepis na bobasa po iui i było tam o piciu acard i tak myślę że u mnie to chyba by się przydało bo jak robiłam bete to miałam krew smoła ( A dodawałam wcześniej krew jako dawca i nie było takiego problemu, nawet jak robiłam zadania przed sama stymulacja to też było ok )
I zacznę cały wasz przepis stosować , strasznie mi teraz szkoda tych dwóch cykli które przepadną.

reklama
Dziewczyny A co wam lekarz powiedział jak nie pękło jajeczko mimo że bralyscie zastrzyk ?
Ja miałam tak kilka cykli raz pękało, raz nie. Wyszło że mam LUF co też było jednym z powodów do in vitro. PoteM brałam duphaston i sprawdzanie czy pęcherzyk się wchłaniał czy robiła się torbiel.

Uczę się swojego organizmu na nowo. Od 2016 roku miałam tylko 3 cykle naturalne. Reszta na petardzie. Teraz bez hormonów. Ciekawa jestem jak to będzie. Czy moje miesiaczki będą tak bolesne jak te po chemii. Czy w ogóle organizm zatrybi sam. Czy będę mieć paskudny trądzik na twarzy i jak z nastrojem... niewiadomych jak widzicie jest bardzo dużo. To dopiero 1 cykl naturalny. Jeszcze jestem nasycona hormonami. Podobno conajmniej 3 miesiace organizm się oczyszcza.
Cieszę się tą energią, którą w Tobie widzę :) na pewno będzie to czas pełen wytchnienia i energii, wykorzystaj go dobrze - trzymam kciukasy :)

D8F4301F-9F2B-45C5-B4E5-C41589970BB5.jpeg
Dziewczyny!!!!!!
Szczęście nie do opisania <3333
I tsh spadło do 2,49 po tygodniu stosowania euthyroxu 50
Niestety pojawiły sie 2 torbiele, pod obserwacjà. Wizyta kontrolna 12.12

Załączniki

• 0CF40FC9-C06C-4B6A-97E3-615D1AAA5558.jpeg
    0CF40FC9-C06C-4B6A-97E3-615D1AAA5558.jpeg
    923,3 KB · Wyświetleń: 125
  • D8F4301F-9F2B-45C5-B4E5-C41589970BB5.jpeg
    D8F4301F-9F2B-45C5-B4E5-C41589970BB5.jpeg
    478,5 KB · Wyświetleń: 328