reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
21.11: @Artemida90 - pogladanie jajek przed IUI
22.11: @Dzoannna kontrola usg przed IUI, @Misia_91 - kontrola przed IUI
24.11: @Artemida90 - IUI [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
26.11: @nuna85 - usg przed IUI, @LolaLolina - USG ciążowe [emoji307], kontrola TSH
27.11: @reqiem - wizyta, @nuna85 - IUI [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.11: @anolianna - wizyta kontrolna
01.12: @redferrari - wizyta u gin
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Czy kogoś dopisać jeszcze do kalendarza?

Miłego dnia[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️ ubierajcie sie cieplo bo mróz!!!

Ostatnia edycja:
reklama
21.11: @Artemida90 - pogladanie jajek przed IUI
22.11: @Dzoannna kontrola usg przed IUI
26.11: @nuna85 - usg przed IUI, @LolaLolina - USG ciążowe [emoji307], kontrola TSH
27.11: @reqiem - wizyta, @nuna85 - IUI [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.11: @anolianna - wizyta kontrolna
01.12: @redferrari - wizyta u gin
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Czy kogoś dopisać jeszcze do kalendarza?

Miłego dnia[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️ ubierajcie sie cieplo bo mróz!!!
Ja jutro na wizytę pierwsza do kolejnego iui

Dziewczyny - jutro wieczorem ovitrelle a w sobotę p 10 iui [emoji4]

Mam jeden pecherzyk na lewym, dziś 16mm. Dziś jeszcze wzięłam zastrzyk gonal, niech rośnie do soboty. Od poniedziałku urósł 5 mm to chyba dobrze, endometrium 9,5 szału nie ma ale nie jest tez zle

No to moze bedziemy miec jeden termin jak dobrze pojdzie[emoji1303][emoji1303][emoji1303]endo jest spoko jak najbardziej! Ja pije codziennie 2 lyzki soku z aronii podobno dziala jak wino na endometrium. No i migdaly.

W czwartek wieczorem juz zastrzyk masz? I dopiero w sobote IUI?

Mam jeden pecherzyk na lewym, dziś 16mm. Dziś jeszcze wzięłam zastrzyk gonal, niech rośnie do soboty. Od poniedziałku urósł 5 mm to chyba dobrze, endometrium 9,5 szału nie ma ale nie jest tez zle

A o ktorej bedziesz brala ten zastrzyk? Ile jednostek masz w Ovitrelle?

Hej dziewczyny jestem tu nowa :) mam pytanko czy któraś z Was brała w staraniach steryd encontor ?mam przeciwciała anty plemnikowe :/ czy komuś ten lek pomógł ? Pozdrawiam serdecznie

reklama

to trzymamy kciukasy za piękne baby :)

Do góry