reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć Wszystkim! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona, choć widzę, że dobrze się znacie [emoji4] mam skończone 33 lata i od ponad roku staramy się z mężem o pierwsze dziecko jak na razie bez sukcesów. Pod koniec roku planuję zrobić drożność jajowodów i jeśli będzie ok to po nowym roku ruszamy z IUI. Możecie podzielić się swoimi historiami w skrócie jak to i Was wyglądało i jakie są szanse na sukces w tym temacie? Z góry dziękuję [emoji4]
Witamy Cię serdecznie ja po dwuch iui straciłam cierpliwość, za dużo nas to kosztowało energii i emocji a przy moim pcis dawało małe szanse, podeszliśmy do ivf i jestem w 28t5d ciazy. Zgadzam się z dziewczynami że badania to podstawa... Bo są takie kliniki co na niedrożnych jajowodach potrafią robić 3 iui :( szkoda potem nerwow...

1.2 Także zaczynamy od nowa . Tylko nie wiem jak to czasowo wyjdzie teraz muszę czekać na okres i boję się A jest duże prawdopodobieństwo że może wypaść mi na czas w pracy gdzie nie ma szansy na wolne, chodzi mi już o dzień samej iui wystymuluje się i d.pa z tego bedzie

Przykro mi, wiem jak to jest... Nie mniej jedziemy dalej!!
Ja mialam usg w 1 dc po to zeby zobaczyc lepiej temat endometriozy. Tak mi powiedzieli. A tak tylko usg w 13dc zeby ustalic termin zastrzyku oraz
IUI. Buziaki trzymaj sie dzielnie[emoji8]

Cześć Wszystkim! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona, choć widzę, że dobrze się znacie [emoji4] mam skończone 33 lata i od ponad roku staramy się z mężem o pierwsze dziecko jak na razie bez sukcesów. Pod koniec roku planuję zrobić drożność jajowodów i jeśli będzie ok to po nowym roku ruszamy z IUI. Możecie podzielić się swoimi historiami w skrócie jak to i Was wyglądało i jakie są szanse na sukces w tym temacie? Z góry dziękuję [emoji4]

Witamy Ciebie, zapraszamy [emoji4]
U mnie na razie bez sukcesu po 2 IUI.
U mnie ok 2 lata brak ciazy. Okazuje sie ze slabszej jakosci nasienie a raz nawet kompletnie zle. Jajowody drozne, zbadane. Mam podejrzenie endometriozy i kiedys PCOS. Zadna IUI wg mnie nie miala szans na udanie sie (raz mialam za cienkie endometrium, raz zrobiona zbyt wczesnien przed owulacja, zastrzyk nie spowodowal pekniecia jajeczka). Ale podobno kazda kolejna IUI daje nam coraz wiecej wiedzy nt. organizmu oraz reakcji na ewentualne leki.
Takze probujemy dalej. [emoji3]
Po tej 3 IUI bedziemy myslec o IVF.

Zycze Ci powodzenia [emoji1320][emoji1320][emoji1320] i duzo optymizmu[emoji3][emoji3][emoji3] i jak najmniej koniecznych prób[emoji4]

Przykro mi, wiem jak to jest... Nie mniej jedziemy dalej!!
Ja mialam usg w 1 dc po to zeby zobaczyc lepiej temat endometriozy. Tak mi powiedzieli. A tak tylko usg w 13dc zeby ustalic termin zastrzyku oraz
IUI. Buziaki trzymaj sie dzielnie[emoji8]
I chyba dupa z cyklu bo nie mogę się do nich dodzwonić A muszę dziś w pracy powiedzien który dzień chce mieć wolny . Do lekarza też lipa bo wyłączony tel . Następny też nic z tego bo w świata też szansy na wolne nie ma dopiero koniec stycznia.

I chyba dupa z cyklu bo nie mogę się do nich dodzwonić A muszę dziś w pracy powiedzien który dzień chce mieć wolny . Do lekarza też lipa bo wyłączony tel . Następny też nic z tego bo w świata też szansy na wolne nie ma dopiero koniec stycznia.

Probuj dzwonic do skutku! O tej porze Panie moga pic kawe[emoji45]

Ale jestem zła na tą klinike. Dzisiaj niby mają czynne ale rejestracja nie czynna A przecież tam ktoś siedzi bo kasę bierze

reklama
Do góry