reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny..ironia losu. Na badaniu wszystko pięknie a jeszcze wczoraj tego samego dnia przed godz. 23 zaczęły odchodzić mi wody i to w sporych ilościach... Zostałam przetransportowana karetką ze szpitala z Mińska do szpitala w Warszawie. Leżę na obserwacji podpięta pod ktg, skurcze się rysują jeden za drugim a ja ich nie czuję w ogóle albo tylko spięcia co jakiś czas, tętno dziecka na szczęście w normie. Lekarze mówią, że prawdopodobnie w przeciągu 24 h urodzę, aczkolwiek mają nadzieję, że skurcze jeszcze się wyciszą, żeby mój synek malutki jak najdłużej został w brzuchu... Boję się bardzo co to będzie [emoji22]
Dostałam dwie dawki sterydów, żeby płucka nadgonily... Ale przecież on jest taki malutki jeszcze, niecałe 2 kg... [emoji22][emoji22][emoji22]

Dziewczyny..ironia losu. Na badaniu wszystko pięknie a jeszcze wczoraj tego samego dnia przed godz. 23 zaczęły odchodzić mi wody i to w sporych ilościach... Zostałam przetransportowana karetką ze szpitala z Mińska do szpitala w Warszawie. Leżę na obserwacji podpięta pod ktg, skurcze się rysują jeden za drugim a ja ich nie czuję w ogóle albo tylko spięcia co jakiś czas, tętno dziecka na szczęście w normie. Lekarze mówią, że prawdopodobnie w przeciągu 24 h urodzę, aczkolwiek mają nadzieję, że skurcze jeszcze się wyciszą, żeby mój synek malutki jak najdłużej został w brzuchu... Boję się bardzo co to będzie [emoji22]
Dostałam dwie dawki sterydów, żeby płucka nadgonily... Ale przecież on jest taki malutki jeszcze, niecałe 2 kg... [emoji22][emoji22][emoji22]
Kochana na innym wątku urodziła się dzidzia 5 dni temu, mama była w 26 chyba tygodniu, dzidzia ważyła niecały kilogram, chyba nawet nie zdążyli podać sterydów bo od razu musieli robić cesarkę - mała już oddycha sama i wszystko na razie jest dobrze! - kochana nie bój się... Twój zuch jest naprawdę już duży - chociaż Tobie się wydaje malusi - niech siedzi w brzuszku jak najdłużej, ale uwierz jeśli trzeba będzie da sobie radę i na zewnątrz! Trzymam za Was kciuki kochana! Nie denerwuj się i musisz być dzielna teraz - właśnie dla niego! Forumowe Ciocie przesyłąją tysiąc buziaczków!

Wszystko na pewno skonczy sie dobrze!!! Jak pisza dziewczyny - jest silny i duzy i na pewno poradzi sobie!!!
Baaardzo mocno trzymamy kciuki!!!!!
[emoji8][emoji8][emoji8]

13.11: @reqiem - wizyta
15.11: @LolaLolina - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
16.11: @anolianna - wizyta kontrolna
@Artemida90 - usg kontrolne po zastrzykach
17.11: @Misia_91 - testowanie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
22.11 - @Dzoannna kontrola usg przed IUI
01.12: @redferrari - wizyta u gin
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

@agatgagat - trzymamy za Was z calej sily kciuki!!!![emoji1320][emoji1320][emoji1320]

@reqiem - powodzenia na wizycie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

trzymam kciuki z całych sił :*

Zrobiłam dzisiaj test plytkowy bo już nie mogłam wytrzymać dzisiaj nie moglam spac do 2, wyszedł negatywny powtórzę w piątek ale myślę że cokolwiek powinno drgnac dziś jak by miało co.
Kupiłam najbardziej czuły jaki znalazłam
I tam się zastanawiam co dalej czy dalej ta Gameta bo mam takie odczucia że nie zrobili tam wszystkiego żeby się udało (czytajac to co piszecie o innych klinikach )tylko tak na odpecz się byle kasa się zgadzała

Zrobiłam dzisiaj test plytkowy bo już nie mogłam wytrzymać dzisiaj nie moglam spac do 2, wyszedł negatywny powtórzę w piątek ale myślę że cokolwiek powinno drgnac dziś jak by miało co.
I tam się zastanawiam co dalej czy dalej ta Gameta bo mam takie odczucia że nie zrobili tam wszystkiego żeby się udało (czytajac to co piszecie o innych klinikach )tylko tak na odpecz się byle kasa się zgadzała
A jakie miasto? Pytanie czy znajdziesz klinikę lepszą?

reklama
ja też Gameta. A jakie miasto?

Do góry