tak, dzisiaj ostatnia dawka
Hm nie znam.
Ale niech jajka po nim pięknie rosną i dojrzewają!!!
[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, dzisiaj ostatnia dawka
Hej dziewczynki... wyobrazcie sobie ze przez moje nakrecenie wczoraj bylam pewna ze jest sroda I z ciekawosci poszlam na bete po czym do mnie dotarlo ze wczoraj byl dopiero 10 dzien od zastrzyku (licze z dniem podania zastrzyku gdyz robilam go o 8rano) beta wyszla mi.5,52 :-( teraz to dopiero zyje w niepewnosci ale kolezanka mi mowila ze to raczej pozostalosci po zastrzyku gdyz bole okresowe coraz bardziej.sie nasilaja do tego pryszcze, piersi mnie nie bola
Jeśli to nie zastrzyk to idealna beta na ten dzień - ja bym byłą hardcorem i sprawdziła po 2 dniach czy rośnie - chociaż to nie da 100% odpowiedzi, ale to ja, ja lubię wszystko 100 razy sprawdzać taki problem psychiatrycznyHej dziewczynki... wyobrazcie sobie ze przez moje nakrecenie wczoraj bylam pewna ze jest sroda I z ciekawosci poszlam na bete po czym do mnie dotarlo ze wczoraj byl dopiero 10 dzien od zastrzyku (licze z dniem podania zastrzyku gdyz robilam go o 8rano) beta wyszla mi.5,52 :-( teraz to dopiero zyje w niepewnosci ale kolezanka mi mowila ze to raczej pozostalosci po zastrzyku gdyz bole okresowe coraz bardziej.sie nasilaja do tego pryszcze, piersi mnie nie bola
Kochana to już idź za ciosem i leć jutro i zobaczysz że rośnie czy spada. Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]Hej dziewczynki... wyobrazcie sobie ze przez moje nakrecenie wczoraj bylam pewna ze jest sroda I z ciekawosci poszlam na bete po czym do mnie dotarlo ze wczoraj byl dopiero 10 dzien od zastrzyku (licze z dniem podania zastrzyku gdyz robilam go o 8rano) beta wyszla mi.5,52 :-( teraz to dopiero zyje w niepewnosci ale kolezanka mi mowila ze to raczej pozostalosci po zastrzyku gdyz bole okresowe coraz bardziej.sie nasilaja do tego pryszcze, piersi mnie nie bola
Będzie co ma być ! Ale nadzieja jest zawsze i trzymamy mocno kciuki! Jutro powtarzasz betke?Dziekuje kochane ze pomimo tego ze jestem pewna o nadchodzacej miesiaczce ..Wy swoja pozytywna energia dajecie mi jednak ta iskierke nadziei :-* choc juz mam typowe objawy jak co miesiac przed okresem (nawet bulgotanie w podbrzuszu )co zwiastuje u mnie nadchodzaca miesiaczke .Ale dzieki wam jest mi na chwile obecna lzej :-)