reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A moze to tez zalezy od tego czy pecherzyk jest juz dojrzaly w czasie zastrzyku ,czym dojrzalszy pecherzyk tym szybsza owulacja po zastrzyku?hmmmm

Słuchajcie, z tym jajkiem to jest tak, ze jak jest gotowe do zapłodnienia to jest to tak na prawdę „chwila” czyli te kilka godzin i to jest tak na prawdę moment owulacji. Jak jajko pęknie, jak każda baba która strzeli focha, ze facet nie przyszedł na umówiona randkę po prostu znika i jest po ptokach. To plemniki czekają nawet do kilku dni na jajo jak napalony samiec liczący na szybki numerek [emoji12] tak to sobie tłumaczcie. Moim zdaniem iui na pękniętym jajku to znacznie mniejsze szanse na powodzenie. Trzeba mieć mega szczęście

Słuchajcie, z tym jajkiem to jest tak, ze jak jest gotowe do zapłodnienia to jest to tak na prawdę „chwila” czyli te kilka godzin i to jest tak na prawdę moment owulacji. Jak jajko pęknie, jak każda baba która strzeli focha, ze facet nie przyszedł na umówiona randkę po prostu znika i jest po ptokach. To plemniki czekają nawet do kilku dni na jajo jak napalony samiec liczący na szybki numerek [emoji12] tak to sobie tłumaczcie. Moim zdaniem iui na pękniętym jajku to znacznie mniejsze szanse na powodzenie. Trzeba mieć mega szczęście
No właśnie , trzeba by było koczować pod gabinetem i robić USG codziennie , a potem już co kilka godzin [emoji16]

trochę mnie nie było, ale to w związku z różnymi zawirowaniami życiowymi.

Dzisiaj miałam kontrolną wizytę u gine. Torbiel się wchłonął. Obecnie jestem w 4 dniu cyklu, endo 3mm i po kilka pęcherzyków z każdej strony. Od dzisiaj zaczynam 7 dniową kurację Puregonem. Kolejna wizyta 30.10, z wynikami badań estradiolu i lh. I tak to podchodzimy po raz kolejny

Wow to naprawde imponująca ilosc!!:)
Moj partner jak robil sobie badania jakies 3miesiace temu to jego wynik byl 9%z 239 mln o ruchliwosci 79% .Wszystkie badania pozytywne jak I u mnie tak I u niego ... a dzieciatka z nim jak nie ma tak nie ma...Nic z tego nie rozumie.Lekow nalykalam sie co nie miara .. wlosy potracilam bo przez clo I Aromek wlosy zaczely mi garsciami wychodzic ...Nerwy, depresja..My kobiety mamy przekichane...a najgorsze w tym wszystkim jest to ze pomimo tego ze czlowiek jest dobry jest oceniany jak dziwak a to tylko dlatego ze nawett najblizsi nie umia zrozumiec bolu I cierpienia danej osoby..

Racja .W tym przypadku to jest jak szukac igly w stogu sniana,jak widzialas gdzie mogla wypasc to jest wieksza szansa na znalezienie a jak ja znajdziesz to jestes szczesciarzem!!!!hehe

reklama
Do góry