No to prosze odgonic te zle mysli! To moze byc poczatek czegos pieknego, na co tak bardzo czekamy
Popieram. Sama czułam się jak na @ a pojawily się dwie kreski jedna bladziudka ale jednak ta najważniejsza ☺ tez wam tego życzę ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to prosze odgonic te zle mysli! To moze byc poczatek czegos pieknego, na co tak bardzo czekamy
Próbuje ale ten ból podbrzusza jak na @ nie daje mi spokoju i ciągle przypomina że się zbliża jak co miesiąc. Na dodatek temperatura dziś 36.8. Zostaje mi czekanie do 12.10 na betę chyba że dostanę @No to prosze odgonic te zle mysli! To moze byc poczatek czegos pieknego, na co tak bardzo czekamy
Poza tym nie mam żadnych innych dolegliwości z wyjątkiem dużej ilości białego gęstego sluzu ale to skutek pewnie duphastonu który przyjmuje 2 razy dziennie rano i wieczorem.Próbuje ale ten ból podbrzusza jak na @ nie daje mi spokoju i ciągle przypomina że się zbliża jak co miesiąc. Na dodatek temperatura dziś 36.8. Zostaje mi czekanie do 12.10 na betę chyba że dostanę @
Ja też myślałam, że małpa idzie i co? 22 tc kochana objawy @ spowodowane są wysokim progesteronem - w ciąży potrafi być jeszcze wyższy.... czujesz tak samoDziewczyny chyba nie wyszło mi dziś obudziłam się z bólem brzucha jak na @. Tak coś czuje że się nie udało [emoji24]
Kochana gratulacje mam nadzieję że mam tylko złe przeczucia i wkoncu moje pragnienie i marzenie się spełni jak tobieJa też myślałam, że małpa idzie i co? 22 tc kochana objawy @ spowodowane są wysokim progesteronem - w ciąży potrafi być jeszcze wyższy.... czujesz tak samo
dziękuję, trzymam kciukiKochana gratulacje mam nadzieję że mam tylko złe przeczucia i wkoncu moje pragnienie i marzenie się spełni jak tobie
Możesz mi powiedzieć czy tylko takie miałaś objawy czy jeszcze coś zauważyłaś?dziękuję, trzymam kciuki
Często chodziłam siku, ale to przez trorbiel na jajniku, a nie ciążę poza tym standard ból podbrzusza, pleców i "niehumor"Możesz mi powiedzieć czy tylko takie miałaś objawy czy jeszcze coś zauważyłaś?
Ok dzięki wielkie. Ha narazie mam ból podbrzysza ale nie ciągły lecz chwilami pobolewa. Poczekam do piątku na betę i wszystko się wyjaśniCzęsto chodziłam siku, ale to przez trorbiel na jajniku, a nie ciążę poza tym standard ból podbrzusza, pleców i "niehumor"