reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No to prosze odgonic te zle mysli! To moze byc poczatek czegos pieknego, na co tak bardzo czekamy
Próbuje ale ten ból podbrzusza jak na @ nie daje mi spokoju i ciągle przypomina że się zbliża jak co miesiąc. Na dodatek temperatura dziś 36.8. Zostaje mi czekanie do 12.10 na betę chyba że dostanę @

Próbuje ale ten ból podbrzusza jak na @ nie daje mi spokoju i ciągle przypomina że się zbliża jak co miesiąc. Na dodatek temperatura dziś 36.8. Zostaje mi czekanie do 12.10 na betę chyba że dostanę @
Poza tym nie mam żadnych innych dolegliwości z wyjątkiem dużej ilości białego gęstego sluzu ale to skutek pewnie duphastonu który przyjmuje 2 razy dziennie rano i wieczorem.

reklama
Do góry