Gu1505
Fanka BB :)
Hehe ja dziś raczej szukałam zajęcia żeby nie myśleć. Ale podbrzusze boli. Będzie @ [emoji20]Widzę, że wszyscy odpoczywają dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe ja dziś raczej szukałam zajęcia żeby nie myśleć. Ale podbrzusze boli. Będzie @ [emoji20]Widzę, że wszyscy odpoczywają dziś
Uwielbiam ten optymizm :-)Hehe ja dziś raczej szukałam zajęcia żeby nie myśleć. Ale podbrzusze boli. Będzie @ [emoji20]
[emoji8]Uwielbiam ten optymizm :-)
Uwielbiam ten optymizm :-)
Ile trwało przygotowanie i mniej więcej jaki jest koszt z badaniamiMi się udało po pierwszej iui[emoji5]
Niedziela i piękna pogodaHello śpicie jeszcze [emoji4][emoji16]
Mam nadzieję ze to zapowiedź pięknej różowej dupciHej dziewczyny dziwną sytuacja. Brzuch dołem mnie bolał do wczoraj rana tam 36.8. A dziś brzuch też nie boli i temp 37