redferrari
Fanka BB :)
anula88 a co u Ciebie?Cudooo [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anula88 a co u Ciebie?Cudooo [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Dziewczyny ktorej udalo sie zajsc odrazu po pierwszym razie
A dziękuję,że pytasz [emoji6] ... podczytuje was [emoji6] u mnie nic się nie dzieje ,pracą wypełniam sobie czas i żyje od do...anula88 a co u Ciebie?
Kochana a jak wrażenia po tym 3/4D? Bardzo Wam się podobało? Ja tez się zapisałam dla naszej radości pomiędzy wizytami u dr prowadzącego ciąże, żeby się tez uspokoić trochę
od czego do czego?A dziękuję,że pytasz [emoji6] ... podczytuje was [emoji6] u mnie nic się nie dzieje ,pracą wypełniam sobie czas i żyje od do...
Kochana a Ty jak się czujesz? układasz plan?Mnie tez się udało za pierwszym razem iui ale na krótko
Zadzwoniłam do kliniki. W poniedziałek rano beta, w razie niepowodzenia mam zaklepaną wizytę i zebrane siły na dalszą walkę.Oby to byla implantacja![emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Ty w poniedziałek ja robię w piątek rano i też siedzę jak na szpilkach. Trzymam kciuki za nas obie [emoji4]Zadzwoniłam do kliniki. W poniedziałek rano beta, w razie niepowodzenia mam zaklepaną wizytę i zebrane siły na dalszą walkę.