reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja mam we wtorek 23+3 i wizytę [emoji16]
Ciekawe ile młoda waży [emoji16]
To super że jest ok [emoji8]
No to czekam z niecierpliwością na wieści jak u Ciebie, bo nasze dzieci to w sumie prawie bliźniaki, tylko w osobnych brzuchach :D [emoji23]

@zuzik85 pokaż tego brzucha, nie daj się prosić [emoji120] [emoji6][emoji16]

Hej, a my już po wizycie ;) Maluch waży 720 g, po zmierzeniu główki wyszło, że jak na 25 tyg (ja w tej chwili 23+5). Także rośniemy w siłę ;) Dodatkowe żelazo mam brać, bo morfologia mogłaby być lepsza. A fotki dziś nie dostałam. Buziaki i miłego dnia dziewczyny :*
cieszę się, że pięknie rośnie - a mam niech wcina pietruszkę - natka i chyba sok z buraka, wszystkie fasolowate mają dużo żelaza i jak dobrze pamiętam tofu :)

Dziewczyny mam pytanie, jak dzisiaj zauwazylam sluz plodny jak bialko jaja kurzego - to myslicie ze do poniedzialku na USG wytrzyma zeby jeszcze bylo przed owu? Bo boje sie ze za pozno sie ockniemy z tym usg i bedzie po ptakach - to naturalny cykl i owu mam zawsze dosc pozno alw moze od tych witamin wszystko jakos przyspieszylo?
W sumie mam jeszcze w domu testy owulacyjne.
Emek zagranica, boje sie ze strace ten cykl. Jak myslicie?

Dziewczyny mam pytanie, jak dzisiaj zauwazylam sluz plodny jak bialko jaja kurzego - to myslicie ze do poniedzialku na USG wytrzyma zeby jeszcze bylo przed owu? Bo boje sie ze za pozno sie ockniemy z tym usg i bedzie po ptakach - to naturalny cykl i owu mam zawsze dosc pozno alw moze od tych witamin wszystko jakos przyspieszylo?
W sumie mam jeszcze w domu testy owulacyjne.
Emek zagranica, boje sie ze strace ten cykl. Jak myslicie?
Zdecydowanie zrób wieczorem owulacyjny , tylko nie pij wcześniej przez 2h nic

@agatgagat kciukasy za piękne widoki :)
Miłego dnia dziewczyny :) oj słoneczka nam dziś chyba nie zabraknie - ja znów się czuje jak śnięta w tym upale ech..
@anolianna powiedz coś o tym usg 3./4 D - ja się zastanawiam nad takim w najbliższym okresie. Co myślicie w ogóle dziewczyny?

Ja się aż tak nie znam na tych badaniach. ☺Mój ginekolog nie kazał mi zadnych dodatkowych badań połówkowych robić bo na kazdej wizycie sprawdzał czy z maluchem jest ok i mówił ze nie trzeba. Ale że byłam przed ciążą na diecie miałam kontrolę u dietetyczki i tak rozmawialiśmy o tym badaniu poleciała mi bo mówiła ze fajna pamiątka i ze wszystko widać więc tak rozmawialiśmy z mężem i umówiłam nas na to badanie 3/4D☺ a ze nasz lekarz tego nie robi znalazłam takiego co robi i załapałam się na ostatnie z tych badań w 31 tygodniu mi zrobi. ☺
Bardziej z ciekawości i chęci pamiątki idziemy☺ no i na 100% będziemy pewni czy chłopiec choć mi wszystko jedno hehe

A teraz lezymy po pracy z pieskiem a mój brzuch tak faluje ze aż sie nic nie chce tylko patrzeć jak maluch się wierci☺
A jeszcze czeka mnie dziś spotkanie z położną
Miłego dnia wszystkim.
Ja mam łożysko na przedniej ścianie i tłuszczyk więc mi nie faluje... a chciałąbym sobie taki falujący brzuszek nagrać na pamiątkę... wszystkie kopniaki przyjmuję z dużą przyjemnością powiem szczerze :) Dzięki za info o tym usg 3D/4D chyba tez się zapiszę na pamiątkę... i dla radości emka, bo mnie niunia kopie a on rzadko kiedy może poczuć.

reklama
No to czekam z niecierpliwością na wieści jak u Ciebie, bo nasze dzieci to w sumie prawie bliźniaki, tylko w osobnych brzuchach :D [emoji23]

@zuzik85 pokaż tego brzucha, nie daj się prosić [emoji120] [emoji6][emoji16]
Uwaga... tylko sie nie przestrasz :)
Najfajniejsza forma otyłości ;)
P_20180920_155928.jpg

Załączniki

• P_20180920_155928.jpg
    P_20180920_155928.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 247
Do góry