reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Walczymy o swój cud :

20.09: @agatgagat - wizyta u gin
21.09: @Molky - podglądanie jajek
24.09: @zuzik85 - wizyta u gin, @Dzoannna - monitoring przed IUI
25.09: @reqiem - wizyta u gin
27.09: @anolianna - wizyta
01.10: @Artemida90 - testowanie !!
02.10: @redferrari - wizyta
04.10: @anolianna - badanie 3/4D maluszka
09.10: @zuzik85 - Termin Porodu![emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Ktoś jeszcze do kalendarza?

Miłego dnia dziewczynki[emoji295]

@nuna85 jak tam ?

Miłego dnia dla wszystkich[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

@agatgagat kciukasy za piękne widoki :)
Miłego dnia dziewczyny :) oj słoneczka nam dziś chyba nie zabraknie - ja znów się czuje jak śnięta w tym upale ech..
@anolianna powiedz coś o tym usg 3./4 D - ja się zastanawiam nad takim w najbliższym okresie. Co myślicie w ogóle dziewczyny?

@agatgagat kciukasy za piękne widoki :)
Miłego dnia dziewczyny :) oj słoneczka nam dziś chyba nie zabraknie - ja znów się czuje jak śnięta w tym upale ech..
@anolianna powiedz coś o tym usg 3./4 D - ja się zastanawiam nad takim w najbliższym okresie. Co myślicie w ogóle dziewczyny?
Kurcze, a to jest jakieś inne niż prenatalne ? Bo nam podczas połówkowych i I trymestru przerzucał na obraz 3D i nagranie mamy też z 3D i byłam pewna, że to to.
Też się chętnie dowiem na czym to polega.
To takie tylko na pamiątkę czy też bada dzidziusia tam ?

wczoraj dałam znać mojemu lekarzowi co i jak. Przed chwilą dzwonił. Dzisiaj jestem w 3 dniu cyklu, mam brać closi od dzisiaj do 7 dnia po 1 tabletce. Wizyta 29.09. Cieszę się, bo to sobota, mąż pojedzie ze mną.

ivf wykluczyliśmy zupełnie. Temat już wałkowaliśmy dużo dużo wcześniej, w poniedziałek miałam maleńką chwilę wahania, szybko jednak minęła.

wczoraj dałam znać mojemu lekarzowi co i jak. Przed chwilą dzwonił. Dzisiaj jestem w 3 dniu cyklu, mam brać closi od dzisiaj do 7 dnia po 1 tabletce. Wizyta 29.09. Cieszę się, bo to sobota, mąż pojedzie ze mną.

ivf wykluczyliśmy zupełnie. Temat już wałkowaliśmy dużo dużo wcześniej, w poniedziałek miałam maleńką chwilę wahania, szybko jednak minęła.
no to trzymamy kciuka za pięknie rosnące jajeczko :)

Zaciskam kciuki
[emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Ja wlasnie zakupilam drugie opakowanie Fertilovit Endo - kosmicznie drogie.
No i cos tak czuje jakby sie raczej nie wchlonelo to co sie mialo wchlonac, bo mnie pobolewa prawa strona. Ciekawe co sie okaze w poniedzialek, nie zdziwie sie jak cykle przepadnie...
Oby NIE!

reklama
Hej, a my już po wizycie ;) Maluch waży 720 g, po zmierzeniu główki wyszło, że jak na 25 tyg (ja w tej chwili 23+5). Także rośniemy w siłę ;) Dodatkowe żelazo mam brać, bo morfologia mogłaby być lepsza. A fotki dziś nie dostałam. Buziaki i miłego dnia dziewczyny :*
Ja mam we wtorek 23+3 i wizytę [emoji16]
Ciekawe ile młoda waży [emoji16]
To super że jest ok [emoji8]

Do góry