reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Hejka
I jak tam sytuacja?
Ja czuję ewidentnie prawy jajnik od godziny... przed - po - lub w trakcie owulacji mam nadzieje!!
A jak Ty się masz?
Ja po samym zabiegu w domu zauważyłam podczerwieniona wydzieline, ale mam nadzieje ze to normalne...
miłego wieczoru!
Hey, no niby wczoraj trochę pobolewal mnie ten brzuch ale nie jakoś bardzo, więc nie nastawiamy się żeby jutro się nie rozczarować, jutro będzie wszystko jasne, za Ciebie bardzo trzymam kciuki :):):) daj jutro od razu znać jak sytuacja;)

reklama
może trochę i życie ma ponoć ciężkie... :p

Skąd ja to znam☺
Po 5 latach małżeństwa a odrazu zamieszkalismy sami z dala od moich rodziców i męża mataki a pierwszy rok to byly ciągle telefony po mojego męża miał jeździć na każde jej zawolanie a dzwoniła z każdą duperela. Mimo że w domu miała jeszcze 3 dzieci i jeszcze jeden syn który też już się wyprowadził. Ale były kłótnie ciche dni i wkoncu mąż przejrzał na oczy ze matka przegina i odciął pepowine☺
No a teraz jak się z nią widzimy to tez ona ma taaakie ciężkie życie i tylko narzeka. Ale wtedy mój mąż też zaczyna narzekać no juz tego słuchać nie może i ona przestaje

Skąd ja to znam[emoji5]
Po 5 latach małżeństwa a odrazu zamieszkalismy sami z dala od moich rodziców i męża mataki a pierwszy rok to byly ciągle telefony po mojego męża miał jeździć na każde jej zawolanie a dzwoniła z każdą duperela. Mimo że w domu miała jeszcze 3 dzieci i jeszcze jeden syn który też już się wyprowadził. Ale były kłótnie ciche dni i wkoncu mąż przejrzał na oczy ze matka przegina i odciął pepowine[emoji5]
No a teraz jak się z nią widzimy to tez ona ma taaakie ciężkie życie i tylko narzeka. Ale wtedy mój mąż też zaczyna narzekać no juz tego słuchać nie może i ona przestaje
Doookładnie hahaha u nas to samo, jak mówi, że np pralka jej się popsuła i nie ma pieniedzy na nowa to mój mąż, że u nas to samo, pralka, a do tego jeszcze lodówka siadła. I wiecie, że działa[emoji16] cisza jak makiem zasiał [emoji16]

reklama
Doookładnie hahaha u nas to samo, jak mówi, że np pralka jej się popsuła i nie ma pieniedzy na nowa to mój mąż, że u nas to samo, pralka, a do tego jeszcze lodówka siadła. I wiecie, że działa[emoji16] cisza jak makiem zasiał [emoji16]

Haha niezle macie metody na tesciowe:)
Ale slyszalam juz od kolezanki mojej o takich srednio przyjemnych tesciowych a wrecz toksycznych... nic fajnego[emoji57]

moja mama z kolei ma 3 synowe i kazda z nich jest ukochana i mama mowi ze synowa (lub zięć) to są czyjes dzieci i trzeba o nie bardzo dbac bo ktos ciezko pracowal zeby je wychowac[emoji3]

Do góry