reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Najważniejsze że jest plan!
Trzeba działać
Ja tez nie raz juz plakalam wiec rozumiem doskonale Ciebie
A ktore to bedzie IUI Twoje?
Przesyłam pozytywną energię[emoji170][emoji172][emoji169]

Drugie. Wiem, ze wiele z Was tutaj miało o wiele wiecej, ale podjęłam decyzje, ze jak sie nie uda to przechodzimy do in vitro.

reklama
Musiałam troche popłakać, ale nie ma sie co załamywać. Aromek zamówiony, @bedzie dziś wieczorem albo jutro. Kolejna iui pewnie za ok 12 dni. Jak sie nie uda to in vitro. Wszystkie potrzebne badania do in vitro mam zrobione, wiec pozostaje czekac co przyniesie kolejna iui.

A czy Twoj Aromek to to samo co Lametta? Jak go bierzesz?
I kiedy masz IUI - przy jak duzych pecherzykach? Mialas 1 pecherzyk czy wiecej? I dostajesz tez zastrzyk na pekniecie?
Trzymaj sie dzielnie!

I kiedy masz IUI - przy jak duzych pecherzykach? Mialas 1 pecherzyk czy wiecej? I dostajesz tez zastrzyk na pekniecie?
Trzymaj sie dzielnie!

Wczesniej mialam zastrzyki, urósł jeden 24 i dwa mniejsze, ktore potem sie juz nie powiększyły. Dostalam dwa zastrzyki na pęknięcie. Teraz dostalam Aromek i bede miala zastrzyk na pęknięcie. Czekam na @, jak przyjdzie to po ok 11 dniach bedzie iui.

no ja po drugim przeszłam do ivf od razu - zabrakło mi cierpliwości i za dużo mnie to kosztowało emocji, chociaż ivf też nie daje pewności wiadomo.

Zgadzam sie, ze nie daje pewności, ale cierpliwość nie jest moja mocna strona:) Stad tez decyzja o ivf. Gdyby nie to, ze teraz brakuje mi wyniku badań genetycznych to pewnie zamiast drugiej iui mialabym ivf :)

Trzymaj sie dzielnie!

Aromek mam brać 2 tabletki rano 3-7 dc, potem 9 dc sprawdzamy co sie dzieje. Ostatnio 10 dc dostalam wzięłam zastrzyk na pęknięcie a 11dc byla iui.

reklama
Do góry