reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A czy miałaś jeszcze jakieś „ objawy”?? Mnie np bobolewa dół pleców i raz wieczorem czułam takie delikatne bąbelki w brzuchu.. ale czy to ciąża czy moja głowa, niebawem się okarze
Jeżeli to pytanie do mnie to ja z tych bez objawowych a dwa nie zastanawiałam się i jie doszukiwałam. Bo wszystko może wskazywać na ciąże jAk i jej brak. Dodatkowo. Leki które bierzemy robią swoje.

Ja miałam 4 dnia wieczorem, liczę na to ze to zagniezdzenie a nie coś innego..
Ja nie miałam ani plamienia ani objawów. 1 transfer udany i jestem w 31 tygodniu [emoji6] chodziłam normalnie do pracy, robiłam zakupy, betę robiłam dokładnie 2 stycznia, całe święta jeździłam po rodzinie. Nie ma co się doszukiwać, możesz spokojnie dzisiaj albo jutro podskoczyć na betę żeby się już nie stresować [emoji4] trzymam kciuki a test wiosny sobie odpuść bo tylko się że stresujesz jak wyjdzie biel [emoji6]

Dziewczyny, u mnie się pochrzaniło. Inseminacji w tym cyklu nie będzie. Dziś 12dc a u mnie kumulacja. Na prawym jajniku 2 pecherzyki -2,3cm i 1,95cm, a na lewym 4 pecherzyki - 1,6cm, 1,76cm, 1,86cm, 1,53cm... dużo za dużo. Endometrium 11mm...

W pon mam usg w Holandii ale już nie biorę zastrzykow. Iui nie będzie ale nie wiem czy pozwoli naturalnie.
Pochrzaniło się po poronieniu i znowu musimy dawke dobierac

Dziewczyny, u mnie się pochrzaniło. Inseminacji w tym cyklu nie będzie. Dziś 12dc a u mnie kumulacja. Na prawym jajniku 2 pecherzyki -2,3cm i 1,95cm, a na lewym 4 pecherzyki - 1,6cm, 1,76cm, 1,86cm, 1,53cm... dużo za dużo. Endometrium 11mm...

W pon mam usg w Holandii ale już nie biorę zastrzykow. Iui nie będzie ale nie wiem czy pozwoli naturalnie.
Kochana, największe szanse maja te w prawym jajniku. Jeżeli nie podchodzicie do IUI to bez stresu przytulanie. Bez presji. Bez myślenia. A nuż zaskoczy? :*

Pewnie, że naturalnie warto [emoji6] bardzo ładne endo i dwa pęcherzyki na prawym jajniku [emoji4] winko i przytulanki bez spiny [emoji4]

reklama
Zuzik a ja w tym cyklu stosowalam "Twoje zalecenia" do tego ograniczylam gluten i.. ciazy brak,okresu brak. Jak mnie ciagnelo na okres i piersi szalaly tak cisza spokoj. Poczekam na @do przyszlego tyg i jak nie pezyjdzie to do gina musze skoczyc ech..

Do góry