reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] a jak nasienie ? Wszystko git? Idziesz na usg jutro/pojutrze zeby zobaczyc czy pekly?

Nasienie mowi ze dobre, ale nie dostaje tu wyniku pelnego. Ale wiesz ostatnio mielismy 0 % o prawidlowej budowie a tego nie widac przy iui bo morfologi nie robi, wiec szalu nie ma. Zakladam ze jest klika zdolnych do zaplodnienia I na tych chlopakow licze I na ten pechol 25. Uff. To znane wszystkim czekanie sie wlasnie rozpoczelo. Dzis jeszcze ananasek, orzeszki I lezenie...
A usg, jutro nie dam rady juz pojechac, sprawdze chyba w poniedzialek.

reklama
torbiele obserwować, wizyta za tydzień w piątek, no i oszczędny tryb życia, bez sexu :( l4 wypoczywać...
Moja droga ja od 7 miesięcy żyje bez sexu. Po transferze dostaliśmy zakaz do 12 tygodnia, później trochę się bałam, a teraz M mówi, że jakoś nie może, bo mała się rusza i dziwnie by było uczestniczyć w tym we 3[emoji23][emoji23]
Leż i odpoczywaj sobie, nie dźwigaj i wszystkie cięższe obowiązki w domu przekaz partnerowi [emoji6]

Gratki mamusie.Jej, takie malenstwo ma bijace serduszko. Niesamowite... IUI mialam o 10.30 pechole raczej zaczely pekac kolo 18. Pozno jak na nasze slabe I krotkozyjace nasienie. Biede wierzyc w cud. Ale nie powinnam sie nastawiac.

reklama
Do góry