reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej:)
Ja miałam typowe objawy jak zawsze na okres. Dodatkowo jedynie byłam strasznie zmęczona musiałam spać w dzień tak jakby ktoś mi wyjął baterie.
No to musisz poczekać na test i bete

ja po pierwszej inseminacji czułam się dziwnie, miałam dziwne napady łaknienia. Objawy też jak na miesiączkę, która niestety przyszła i była bardzo dziwna, trwała też tylko jeden dzień. Podejerzewam, ze to było poronienie, choć lekarz tego nie skomentował.

reklama
ja po pierwszej inseminacji czułam się dziwnie, miałam dziwne napady łaknienia. Objawy też jak na miesiączkę, która niestety przyszła i była bardzo dziwna, trwała też tylko jeden dzień. Podejerzewam, ze to było poronienie, choć lekarz tego nie skomentował.
no ja właśnie mam zwiększone łaknienie, byc może to po duphastonie bo biore 2 razy dziennie ale sama nie wiem, a bóle to faktycznie takie lekkie jak przed miesiączką

Czyli brałaś cały czas aż w końcu dostałaś @ ? Czy zrobiłaś test i wyszedł negatywny to przestała brać?
ja też przy drugiej iui brałam duphaston i okres przyszedl, zrobiłam bete, niestety był negatywny to odstawiłam duphaston, ja myśłe ze jak ciąży nie ma to okres przyjdzie mimo brania duphastonu

sama poroniłaś czy miałaś zabieg odp jak możesz
Dostałam skierowanie do szpitala po tym jak drugi lekarz stwierdził że to puste jajo. Nie chciałam wierzyć pierwszemu. W szpitalu podali mi tabletkę poronną, oczywiście po kolejnym badaniu by wykluczyć błąd. Poronienie nastąpiło kilka godzin po tabletce.

reklama
Do góry