Ok. Na Polnej to wiem gdzie, bo tam już byłam i jeśli będzie trzeba to wrócę. A badania nadal potrzebne wirusowe 4 rodzaje + chlamydia? A koszt iui 450 zł czy coś się zmieniło?
Dokladnie tak. Koszt iui tez bez zmian był w marcu jak mielismy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok. Na Polnej to wiem gdzie, bo tam już byłam i jeśli będzie trzeba to wrócę. A badania nadal potrzebne wirusowe 4 rodzaje + chlamydia? A koszt iui 450 zł czy coś się zmieniło?
Spokojnie będzie ok [emoji110][emoji110][emoji110] ja też miałam 3 zarodki, jeden manw tym momencie 23 tygodnie, dwa czekają na zimowisku [emoji4]z 6 jaj 4 były dojrzałe 3 się zpłodniły, a to dopiero pierwsza doba - boję się
Myslicie ze 6 czerwca to nie za pozno na pierwsza wizyte? Kiedu Wy bylyscie jak die dowidzialyscie o ciazy ?
No tu bedzie trzy, ale pisalam do lekarza i odpisał właśnie, ze jak wszystko ok to spokojnie nie za pozno, akurat bedzie widac bejbika. Tylko kwas brac.Ja jak się dowiedzialam to chyba dopiero po 2 tygodniach mnie przyjął.
Bedzie dobrze! Z tego co wiem, to zawsze jest "redukacja". A kiedy transfer zapowiedziany?z 6 jaj 4 były dojrzałe 3 się zpłodniły, a to dopiero pierwsza doba - boję się
No tu bedzie trzy, ale pisalam do lekarza i odpisał właśnie, ze jak wszystko ok to spokojnie nie za pozno, akurat bedzie widac bejbika. Tylko kwas brac.
sobota transfer ech...Bedzie dobrze! Z tego co wiem, to zawsze jest "redukacja". A kiedy transfer zapowiedziany?
Ja byłam w 6tygodniu 5 dobie (6t5d) i było widać serduszka.Myslicie ze 6 czerwca to nie za pozno na pierwsza wizyte? Kiedu Wy bylyscie jak die dowidzialyscie o ciazy ?
@mstar dziś wizyta u Pana Jędrzejczaka? Daj znać jak po wizycie trzymam kciuki