reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Mnie mdłości dopadły w 8 tygodniu ciąży.Dziewczyny, którym się udało -> pytanie z innej beczki. Miałyście od początku ciąży dolegliwości typu mdłości, złe samopoczucie? Bo ja nic takiego nie mam i martwię się czy to normalne...i czy to ok.
Do lekarza idę w czwartek na pierwsze usg
A tak to tylko trochę piersi bolały.
Dziewczyny, którym się udało -> pytanie z innej beczki. Miałyście od początku ciąży dolegliwości typu mdłości, złe samopoczucie? Bo ja nic takiego nie mam i martwię się czy to normalne...i czy to ok.
Do lekarza idę w czwartek na pierwsze usg
Mi do teraz jest czasami niedobrze poki co nie wymiotywalam i mam nadzieje ze nie bede
Czasami mnie bola piersi i brzuch ale częściej plecy typowo jak na okres.
jolancik
Znaczy się ja nie, tylko mąż. Musi zrobić nowe badanie i z wynikiem do lekarza.Tez pierwszy raz do niego? Tez czekam na info
A czy Ty robiłaś inseminacje właśnie u niego?
Znaczy się ja nie, tylko mąż. Musi zrobić nowe badanie i z wynikiem do lekarza.
A czy Ty robiłaś inseminacje właśnie u niego?
On nas przygotowywał. Wszystkie badania i leki i monitoring u niego. Potem skierowanie do szpitala tam gdzie pracuje ale sama iui inna lekarka przeprowadziła. Ale bardzo miła
@reqiem gratulacje kochana, taka krecha że i beta będzie ladna.
@agatgagat mnie jak do tej pory zemdlilo z 3 razy poza tym w tą stronę spokój cycki raz bolą raz nie więc każda przechodzi inaczej
@agatgagat mnie jak do tej pory zemdlilo z 3 razy poza tym w tą stronę spokój cycki raz bolą raz nie więc każda przechodzi inaczej
jolancik
Aha to znaczy na Polnej w przychodni?On nas przygotowywał. Wszystkie badania i leki i monitoring u niego. Potem skierowanie do szpitala tam gdzie pracuje ale sama iui inna lekarka przeprowadziła. Ale bardzo miła
Aha to znaczy na Polnej w przychodni?
Nie nie u niego prywatnie na ulicy Polanka. A badania i iui w klinice na Polnej.
jolancik
Ok. Na Polnej to wiem gdzie, bo tam już byłam i jeśli będzie trzeba to wrócę. A badania nadal potrzebne wirusowe 4 rodzaje + chlamydia? A koszt iui 450 zł czy coś się zmieniło?Nie nie u niego prywatnie na ulicy Polanka. A badania i iui w klinice na Polnej.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: