reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Hej, W poniedziałek 14.05miałam pierwsza wizytę.. 1 pęcherzyk 20mm,
15.05 - druga wizyta i był zrobiony test PC - dr. Monika S. ( tyle że mielismy tylko bzykać sie w poniedziałek wieczorem lub rano we wtorek ale że niesttety były ciągotki to niewytrzymalismy więc niestety test okazała sie mylny bo w sluzie były plemniki ale nie wiadomo z jakiego dnia bo jesli sa one z poniedzialku wieczora to test jest pozytywny a jesli z wtorku popołudnia to mamy mały problem bo powinna byc armia a tam było mało. ) Pęcherzyk 22mm
18.05. - kolejna wizyta ( ciekawe co powie , co przepisze )

PS. Ale tutaj narodziło się pełno nowych mamusiek :D brawo WY

To czekamy co dalej☺ trzymam kciuki☺

Dziewczyny przez ostatnie 3 dni wylałam ocean łez. Jest jakaś masakra. Problemy gonią problemy... jeszcze tylko brakuje żeby nam nie dali kredytu na dom to całkiem się podkładam u wyląduje w psychiatry....albo to takie skutki uboczne utrogestanu albo nie wiem co. Jestem smutna - płacze. Jestem wkurwiona - rycze aż mi brak tchu....no jakaś masakra. Dodatkowo paznokcie mi się wszystkie połamały o włosach nie wspomnę.

Niech już przyjdą dobre dni po wysiadam z tego pociągu życia....[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Dziewczyny przez ostatnie 3 dni wylałam ocean łez. Jest jakaś masakra. Problemy gonią problemy... jeszcze tylko brakuje żeby nam nie dali kredytu na dom to całkiem się podkładam u wyląduje w psychiatry....albo to takie skutki uboczne utrogestanu albo nie wiem co. Jestem smutna - płacze. Jestem wkurwiona - rycze aż mi brak tchu....no jakaś masakra. Dodatkowo paznokcie mi się wszystkie połamały o włosach nie wspomnę.

Niech już przyjdą dobre dni po wysiadam z tego pociągu życia....[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Pamietaj, ze po kazdej burzy wychodzi słońce. Zepnij poślady i do przodu!

Kiedy masz termin @?

czesc z rana!
dzis robilam test, negatywny :( to bylo juz 4 podejście tym razem...
czy myślicie ze grupa krwi partnera ma znaczenie? przy pierwszych próbach udało sie za trzecim razem z grupa krwi A, dwa pierwsze byly z 0. Teraz ciagle z dawca zerowym bo niby musi byc ta grupa co mąż...ale jakos juz mam i do tego obawy :( jakie badania miałyście robione na początku? Ja tylko te jakies na choroby zakaźne...zastanawiam sie czy moj lekarz dobrze do tego podchodzi skoro nie udaje sie :(

reklama
czesc z rana!
dzis robilam test, negatywny :( to bylo juz 4 podejście tym razem...
czy myślicie ze grupa krwi partnera ma znaczenie? przy pierwszych próbach udało sie za trzecim razem z grupa krwi A, dwa pierwsze byly z 0. Teraz ciagle z dawca zerowym bo niby musi byc ta grupa co mąż...ale jakos juz mam i do tego obawy :( jakie badania miałyście robione na początku? Ja tylko te jakies na choroby zakaźne...zastanawiam sie czy moj lekarz dobrze do tego podchodzi skoro nie udaje sie :(
A to invitro?

Do góry