reklama
Hej, W poniedziałek 14.05miałam pierwsza wizytę.. 1 pęcherzyk 20mm,
15.05 - druga wizyta i był zrobiony test PC - dr. Monika S. ( tyle że mielismy tylko bzykać sie w poniedziałek wieczorem lub rano we wtorek ale że niesttety były ciągotki to niewytrzymalismy więc niestety test okazała sie mylny bo w sluzie były plemniki ale nie wiadomo z jakiego dnia bo jesli sa one z poniedzialku wieczora to test jest pozytywny a jesli z wtorku popołudnia to mamy mały problem bo powinna byc armia a tam było mało. ) Pęcherzyk 22mm
18.05. - kolejna wizyta ( ciekawe co powie , co przepisze )
PS. Ale tutaj narodziło się pełno nowych mamusiek brawo WY
To czekamy co dalej☺ trzymam kciuki☺
reqiem
Fanka BB :)
Cały czas w to nie wierze, nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu do wizytyReqiem suuper
Artemida90
Dziewczyny przez ostatnie 3 dni wylałam ocean łez. Jest jakaś masakra. Problemy gonią problemy... jeszcze tylko brakuje żeby nam nie dali kredytu na dom to całkiem się podkładam u wyląduje w psychiatry....albo to takie skutki uboczne utrogestanu albo nie wiem co. Jestem smutna - płacze. Jestem wkurwiona - rycze aż mi brak tchu....no jakaś masakra. Dodatkowo paznokcie mi się wszystkie połamały o włosach nie wspomnę.
Niech już przyjdą dobre dni po wysiadam z tego pociągu życia....[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Niech już przyjdą dobre dni po wysiadam z tego pociągu życia....[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
reqiem
Pamietaj, ze po kazdej burzy wychodzi słońce. Zepnij poślady i do przodu!Dziewczyny przez ostatnie 3 dni wylałam ocean łez. Jest jakaś masakra. Problemy gonią problemy... jeszcze tylko brakuje żeby nam nie dali kredytu na dom to całkiem się podkładam u wyląduje w psychiatry....albo to takie skutki uboczne utrogestanu albo nie wiem co. Jestem smutna - płacze. Jestem wkurwiona - rycze aż mi brak tchu....no jakaś masakra. Dodatkowo paznokcie mi się wszystkie połamały o włosach nie wspomnę.
reqiem
Kiedy masz termin @?Dziewczyny przez ostatnie 3 dni wylałam ocean łez. Jest jakaś masakra. Problemy gonią problemy... jeszcze tylko brakuje żeby nam nie dali kredytu na dom to całkiem się podkładam u wyląduje w psychiatry....albo to takie skutki uboczne utrogestanu albo nie wiem co. Jestem smutna - płacze. Jestem wkurwiona - rycze aż mi brak tchu....no jakaś masakra. Dodatkowo paznokcie mi się wszystkie połamały o włosach nie wspomnę.
Artemida90
Kiedy masz termin @?
W sobotę będzie 14dni po iui. Biorę progesteron wiec może się opóźnić. Dodatkowo doskwierają mi jajniki raz jeden raz drugi... masakra!!!!
czesc z rana!
dzis robilam test, negatywny to bylo juz 4 podejście tym razem...
czy myślicie ze grupa krwi partnera ma znaczenie? przy pierwszych próbach udało sie za trzecim razem z grupa krwi A, dwa pierwsze byly z 0. Teraz ciagle z dawca zerowym bo niby musi byc ta grupa co mąż...ale jakos juz mam i do tego obawy jakie badania miałyście robione na początku? Ja tylko te jakies na choroby zakaźne...zastanawiam sie czy moj lekarz dobrze do tego podchodzi skoro nie udaje sie
czy myślicie ze grupa krwi partnera ma znaczenie? przy pierwszych próbach udało sie za trzecim razem z grupa krwi A, dwa pierwsze byly z 0. Teraz ciagle z dawca zerowym bo niby musi byc ta grupa co mąż...ale jakos juz mam i do tego obawy jakie badania miałyście robione na początku? Ja tylko te jakies na choroby zakaźne...zastanawiam sie czy moj lekarz dobrze do tego podchodzi skoro nie udaje sie
reklama
reqiem
A to invitro?czesc z rana!
Podziel się: