reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej, W poniedziałek 14.05miałam pierwsza wizytę.. 1 pęcherzyk 20mm,
15.05 - druga wizyta i był zrobiony test PC - dr. Monika S. ( tyle że mielismy tylko bzykać sie w poniedziałek wieczorem lub rano we wtorek ale że niesttety były ciągotki to niewytrzymalismy więc niestety test okazała sie mylny bo w sluzie były plemniki ale nie wiadomo z jakiego dnia bo jesli sa one z poniedzialku wieczora to test jest pozytywny a jesli z wtorku popołudnia to mamy mały problem bo powinna byc armia a tam było mało. ) Pęcherzyk 22mm
18.05. - kolejna wizyta ( ciekawe co powie , co przepisze )

PS. Ale tutaj narodziło się pełno nowych mamusiek :D brawo WY

To czekamy co dalej☺ trzymam kciuki☺

Dziewczyny przez ostatnie 3 dni wylałam ocean łez. Jest jakaś masakra. Problemy gonią problemy... jeszcze tylko brakuje żeby nam nie dali kredytu na dom to całkiem się podkładam u wyląduje w psychiatry....albo to takie skutki uboczne utrogestanu albo nie wiem co. Jestem smutna - płacze. Jestem wkurwiona - rycze aż mi brak tchu....no jakaś masakra. Dodatkowo paznokcie mi się wszystkie połamały o włosach nie wspomnę.

Niech już przyjdą dobre dni po wysiadam z tego pociągu życia....[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Dziewczyny przez ostatnie 3 dni wylałam ocean łez. Jest jakaś masakra. Problemy gonią problemy... jeszcze tylko brakuje żeby nam nie dali kredytu na dom to całkiem się podkładam u wyląduje w psychiatry....albo to takie skutki uboczne utrogestanu albo nie wiem co. Jestem smutna - płacze. Jestem wkurwiona - rycze aż mi brak tchu....no jakaś masakra. Dodatkowo paznokcie mi się wszystkie połamały o włosach nie wspomnę.

Niech już przyjdą dobre dni po wysiadam z tego pociągu życia....[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Pamietaj, ze po kazdej burzy wychodzi słońce. Zepnij poślady i do przodu!

Kiedy masz termin @?

czesc z rana!
dzis robilam test, negatywny :( to bylo juz 4 podejście tym razem...
czy myślicie ze grupa krwi partnera ma znaczenie? przy pierwszych próbach udało sie za trzecim razem z grupa krwi A, dwa pierwsze byly z 0. Teraz ciagle z dawca zerowym bo niby musi byc ta grupa co mąż...ale jakos juz mam i do tego obawy :( jakie badania miałyście robione na początku? Ja tylko te jakies na choroby zakaźne...zastanawiam sie czy moj lekarz dobrze do tego podchodzi skoro nie udaje sie :(

reklama
czesc z rana!
dzis robilam test, negatywny :( to bylo juz 4 podejście tym razem...
czy myślicie ze grupa krwi partnera ma znaczenie? przy pierwszych próbach udało sie za trzecim razem z grupa krwi A, dwa pierwsze byly z 0. Teraz ciagle z dawca zerowym bo niby musi byc ta grupa co mąż...ale jakos juz mam i do tego obawy :( jakie badania miałyście robione na początku? Ja tylko te jakies na choroby zakaźne...zastanawiam sie czy moj lekarz dobrze do tego podchodzi skoro nie udaje sie :(
A to invitro?

Do góry