Alicjaaa82
Aktywna w BB
A skąd agatgagat skąd masz info że pęcherz ma być pełny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarka moja mi tłumaczyła, już oczywiście tego dokładnie nie powtórzę, ale generalnie przy pełnym pęcherzu macica jakoś korzystniej się układa [emoji6]A skąd agatgagat skąd masz info że pęcherz ma być pełny?
Mam 6 d po IUI jest sens jutro testowac?
Nie, nie i jeszcze raz nie! [emoji12] [emoji12] [emoji12]Mam 6 d po IUI jest sens jutro testowac?
Jeju ale ten czas szybko leci, dopiero co robiłaś betę i cieszylysmy się z dwóch serduszek a tu już 12 tydzień [emoji6] piękne wieści. Gratuluję!!Hej!
Jestem po badaniach prenatalnych. Wygląda na to, że wszystko dobrze.
Jak nic się nie zmieni, to będziemy mieć parkę [emoji173] [emoji173]
13t2d [emoji6] [emoji6] [emoji6]Jeju ale ten czas szybko leci, dopiero co robiłaś betę i cieszylysmy się z dwóch serduszek a tu już 12 tydzień [emoji6] piękne wieści. Gratuluję!!