reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witaj :) niestety nie wiem gdzie w Bydgoszczy. Ja z mezem tez po 3 latach podeszliśmy do inseminacji ale w Poznaniu. Na ta chwile wszystko wskazuje na to ze się udało. Wizytę u lekarza mam na piątek przyszły tydzień wtedy będzie 100% pewności.
Super, gratulacje ja łudzę się,że może też się uda bez zabiegu,ale nie wiem właśnie czy jeszcze czekać czy spróbowac, bo latka leca....

Polanka 16 ?
Dlugo do niego chodzilas?

Zgadza się Polanka 16.
Ogólnie to rok temu byliśmy moze dwa razy ale głównie to mój ginekolog nas wysłał żeby męża przebadac. Potem odpuścilismy na cały rok ale się nie udało. Kolejny rok straciliśmy wiec ponownie pojechaliśmy w tym roku aby się zajął i mna bo moj lekarz zapisywal mi tylko duphaston i może to się wydawać nie realne ale w sumie bylismy w marcu na 4 wizytach a piąta to już iui w klinice.
A też u niego byłaś?

Zgadza się Polanka 16.
Ogólnie to rok temu byliśmy moze dwa razy ale głównie to mój ginekolog nas wysłał żeby męża przebadac. Potem odpuścilismy na cały rok ale się nie udało. Kolejny rok straciliśmy wiec ponownie pojechaliśmy w tym roku aby się zajął i mna bo moj lekarz zapisywal mi tylko duphaston i może to się wydawać nie realne ale w sumie bylismy w marcu na 4 wizytach a piąta to już iui w klinice.
A też u niego byłaś?

Wiesz co u mnie jest taki przypadek: 6mc staraliśmy się sami, pozniej trafiliśmy do Antczaka i własnie mija rok jego pomocy i w trakcie byłam własnie u Dr Jędrzejczaka na jednej wizycie gdzie powiedziałam mu o problemie ze plamnienie on na to że to w niczym nie przeszkadza w zajsciu ciazy i mieliśmy przyjsć ja zaczne nowy cykl. Ja niestety nalegałam aby do niego jezdzić ale moj niestety powiedział dajmy jeszcze szanse naszemu lekarzowi.
A ile płaciłac za iui u niego ? oraz ile kasował Tobie za wizytę ? mi wtedy powiedział ze ceny są ruchome od 150 zł do 500zł

Wiesz co u mnie jest taki przypadek: 6mc staraliśmy się sami, pozniej trafiliśmy do Antczaka i własnie mija rok jego pomocy i w trakcie byłam własnie u Dr Jędrzejczaka na jednej wizycie gdzie powiedziałam mu o problemie ze plamnienie on na to że to w niczym nie przeszkadza w zajsciu ciazy i mieliśmy przyjsć ja zaczne nowy cykl. Ja niestety nalegałam aby do niego jezdzić ale moj niestety powiedział dajmy jeszcze szanse naszemu lekarzowi.
A ile płaciłac za iui u niego ? oraz ile kasował Tobie za wizytę ? mi wtedy powiedział ze ceny są ruchome od 150 zł do 500zł

Ja z kolei nie slyszalam dobrej opinii o Antczaku. Ale każdy ma swoją ile ludzi tyle wersji. :)
Za pierwszą wizytę moje badanie i męża badanie nasienia 200 zł.
Potem to już chyba 140 zł o ile dobrze pamietam;)
Za badania które zlecił przed iui płaciłem w klinice prawie 500 zł no ale musiały być więc liczyliśmy się z kosztami.
Sam zabieg tez płatny w klinice 450zl choć inna lekarka przeprowadziła ale widać wiedział co robi w efekcie mam upragnione 2 kreski :)

reklama
Ja z kolei nie slyszalam dobrej opinii o Antczaku. Ale każdy ma swoją ile ludzi tyle wersji. :)
Za pierwszą wizytę moje badanie i męża badanie nasienia 200 zł.
Potem to już chyba 140 zł o ile dobrze pamietam;)
Za badania które zlecił przed iui płaciłem w klinice prawie 500 zł no ale musiały być więc liczyliśmy się z kosztami.
Sam zabieg tez płatny w klinice 450zl choć inna lekarka przeprowadziła ale widać wiedział co robi w efekcie mam upragnione 2 kreski :)

Chyba naprawde bede musiala sie przejechac do Poznania. Z leszna/srody wielkopolskiej jestes?
Mi tutaj az tak nawet o kase nie chodzi bo wiadomo ze jak sie chce to to znika.

Do góry