reklama
agatgagat
Fanka BB :)
Nawet lepiej niż dobrze [emoji7] Trzymam kciuki za wizytę u lekarza [emoji4]Jest wynik! Powtórzone beta hcg po 48 godzinach wzrosło z 123.57 do 374,26. Chyba dobrze???
Jest wynik! Powtórzone beta hcg po 48 godzinach wzrosło z 123.57 do 374,26. Chyba dobrze???
Bardzo dobry wynik
Gratulacje i spokojnych 9 miesięcy
reqiem
Super [emoji4] gratulacje, możesz odsapnąć [emoji4]Jest wynik! Powtórzone beta hcg po 48 godzinach wzrosło z 123.57 do 374,26. Chyba dobrze???
Miałaś jeden pęcherzyk podczas IUI czy dwa?
Witaj niestety nie wiem gdzie w Bydgoszczy. Ja z mezem tez po 3 latach podeszliśmy do inseminacji ale w Poznaniu. Na ta chwile wszystko wskazuje na to ze się udało. Wizytę u lekarza mam na piątek przyszły tydzień wtedy będzie 100% pewności.
A u kogo bylas w Poznaniu ?
I przede wszystkim gratuluje
Super [emoji4] gratulacje, możesz odsapnąć [emoji4]
Miałaś jeden pęcherzyk podczas IUI czy dwa?
Napewno był jeden dominujacy i kilka mniejszych. Przed iui dominujacy juz pękł a pozostałe nie. Hmmm a ma to znaczenie
reqiem
No takie że bliźniaki moga się trafić [emoji4]Napewno był jeden dominujacy i kilka mniejszych. Przed iui dominujacy juz pękł a pozostałe nie. Hmmm a ma to znaczenie
Artemida90
Jest wynik! Powtórzone beta hcg po 48 godzinach wzrosło z 123.57 do 374,26. Chyba dobrze???
Gratuluje.
U mnie 2dc. Jutro zaczynam zastrzyki. Już mam wstręt do tego gonalu. Roczek już na nim pyka. 20 kwietnia w piątek już ustalone usg to będzie 10dc i kolejne podejście do iui
reklama
No takie że bliźniaki moga się trafić [emoji4]
A to by było podwójne szczescie
Nie pogniewalabym sie
Podziel się: