reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Reqiem nie wiem, muszę jutro zadzwonić do linderta. Ostatnio mi wspominał ze chce mi zwiększyć dawkę lamette, ale szczerze mówiąc wolałabym zamienić to na clo...
Ten moj cykl trwal teraz po lamette 34 dni. Nienajgorzej w sumie, ale te jajniki są spowolnione i późno owulacja była

reklama
Nic:mad: nawet zero wyjaśnień. Jutro z samego rana jadę po wynik jak nie będzie to ich tam rozniosę. Nie dość ze mało nie kosztowało badanie to na czas niw potrafią. :mad:
No szczególnie TAKIE badanie gdzie wiadomo ze się czeka na nie jak na szpilkach. Nie zazdroszcze. Myślę że Ci jutrzejszy dzień wynagrodzi ten dzisiejszy [emoji4]

Reqiem nie wiem, muszę jutro zadzwonić do linderta. Ostatnio mi wspominał ze chce mi zwiększyć dawkę lamette, ale szczerze mówiąc wolałabym zamienić to na clo...
Ten moj cykl trwal teraz po lamette 34 dni. Nienajgorzej w sumie, ale te jajniki są spowolnione i późno owulacja była
No i źle się czułaś po nim to teraz pomysł x2 ? i rosło jakoś wolno.

No i źle się czułaś po nim to teraz pomysł x2 ? i rosło jakoś wolno.

No właśnie. Zadzwonię i zapytam... ale i tak nie mam clo w domu wiec musiałabym dymac po receptę do kato
Badania do iui mam ważne do maja... robimy jeszcze jedno iui póki ważne badania (chyba ze znów przegapi jajo) a potem przechodzę na clo, ovitrelle z monitoringiem bez iui

No właśnie. Zadzwonię i zapytam... ale i tak nie mam clo w domu wiec musiałabym dymac po receptę do kato
Badania do iui mam ważne do maja... robimy jeszcze jedno iui póki ważne badania (chyba ze znów przegapi jajo) a potem przechodzę na clo, ovitrelle z monitoringiem bez iui
No i git, plan jest. [emoji123]

Oby oby. Bo już się z mężem kłócić zaczynamy chyba nerwy mi puszczać zaczynają.
Nie warto, zacisnij żeby i cichosza, jutro będzie dzień jaki sobie wyobrażałas od dawna, jak mu to przekazać że w końcu się udało, nie ma sensu żeby atmosfera byla napięta. To tylko parę godzin snu i jutro będziesz wszystko wiedziała [emoji4] moje kciuki na pewno nie za na marne zaciskane [emoji4]

Anolianna stawiam u Ciebie na dość wysoka betę patrząc na test.. [emoji4] będzie dobrze, mysle ze można już gratulować [emoji2]

reklama
Nie warto, zacisnij żeby i cichosza, jutro będzie dzień jaki sobie wyobrażałas od dawna, jak mu to przekazać że w końcu się udało, nie ma sensu żeby atmosfera byla napięta. To tylko parę godzin snu i jutro będziesz wszystko wiedziała [emoji4] moje kciuki na pewno nie za na marne zaciskane [emoji4]

Mam nadzieje:) bo im dłużej w niepewności tym coraz bardziej mnie nosi:( mam nadzieje ze przyspie noc hehe

Do góry