reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
A może po prostu czytasz to co Ty chcesz przeczytać?

To następnym razem po prostu dopytaj.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sosneka jak się pisze ogólnikowo bez sprecyzowania to każdy zrozumie to ta jak uważa. Nie dziw się, że komuś może się nie spodobać tok czyjegoś myślenia, nie siedzę Ci w głowie i nie muszę się domyślać, co autor miał na myśli. Tak wyglądają ogólniki. Nie odniosła się się dokładnie do tej konkretnej rzeczy, dostalas ja dopiero w drugiej wypowiedzi. A czy dopytywać co miałaś na myśli...załóżmy jestem nowa osoba na forum, nie udzielam sie, i nagle widzę taka wypowiedź to co sobie myślę... I nie piszę tego złośliwie, piszę tylko co myślę na dany temat.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sosneka jak się pisze ogólnikowo bez sprecyzowania to każdy zrozumie to ta jak uważa. Nie dziw się, że komuś może się nie spodobać tok czyjegoś myślenia, nie siedzę Ci w głowie i nie muszę się domyślać, co autor miał na myśli. Tak wyglądają ogólniki. Nie odniosła się się dokładnie do tej konkretnej rzeczy, dostalas ja dopiero w drugiej wypowiedzi. A czy dopytywać co miałaś na myśli...załóżmy jestem nowa osoba na forum, nie udzielam sie, i nagle widzę taka wypowiedź to co sobie myślę... I nie piszę tego złośliwie, piszę tylko co myślę na dany temat.

No właśnie piszesz to złośliwie [emoji4] a kto pyta nie błądzi. Wstań jutro prawa noga- polecam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczynałam tu na tym wątku i cały czas śledzę. Sory za wtargnięcie ot tak ale Sosenka to chyba Ty wstałaś lewą nogą... Napisałaś bardzo ogólnie, trzy razy przeczytałam Twoją wypowiedz i tak samo zrozumiałam jak Evelevel. Potem wyjaśniłaś, ok. Jednak teraz nie jedz po kimś, że źle coś zrozumiał, że wstał lewą nogą bo to raczej nie miejsce na gównoburze.

Pozdrawiam i miłego dnia !!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ło jejku, jakiescie są wszystkie wrażliwe! A myślcie sobie co chcecie.... [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rownież zaczął sie u mnie cykl na clostilbegyt dodatkowo z parlodel na prolaktyne nieszczęsna czy któraś z was ma takie połączenie ?
Hej, witamy na naszym wątku, co do parlodel nie pomogę bo nie miałam problemu z prolaktyna, ale są tu u nas mądre głowy, które na pewno coś poradzą [emoji6] rozgośc sie. Na kiedy masz jakąś wizytę? I zdradzisz nam coś o sobie? Waszych staraniach?

Zaczynałam tu na tym wątku i cały czas śledzę. Sory za wtargnięcie ot tak ale Sosenka to chyba Ty wstałaś lewą nogą... Napisałaś bardzo ogólnie, trzy razy przeczytałam Twoją wypowiedz i tak samo zrozumiałam jak Evelevel. Potem wyjaśniłaś, ok. Jednak teraz nie jedz po kimś, że źle coś zrozumiał, że wstał lewą nogą bo to raczej nie miejsce na gównoburze.

Pozdrawiam i miłego dnia !!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ho ho! Stara Gwardia idzie z odsieczą! Witamy i zapraszamy na dłużej, bo czasami po wpisach "świeżaków" mam ochotę pieprznąć tym wszystkim i żyć spokojnie.
Buziaki @kamisia871 [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Zrobiliście wielkie halo przez jedno słowo które zamiast napisać w czasie teraźniejszym, napisałam w czasie przeszłym ... ale to jakie mam przemyślenia to już nikogo nie interesuje. A podobno na forum się tak Bardzo WSPIERAMY! Jak zwykle ... kobieta kobiecie wilkiem. Jesteście tego kolejnym przykładem niestety i podejrzewam nie ostatnim.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry